Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa incurajeaza Gigi Becali un om cazut: E un baiat de caracter. L-am sunat si l-am luat la misto

Adevărul Adevărul,
Asa incurajeaza Gigi Becali un om cazut: E un baiat de caracter. L-am sunat si l-am luat la misto

Patronul FCSB a povestit ca a avut un antrenor la FCSB la care a tinut foarte mult. Drept urmare, l-a ironizat acum, cand omul traverseaza un moment dificil. continuă pe Adevărul

Record la nunta Teodorei. Gigi Becali nu se uita la bani. Cat va costa marele eveniment

Ieri, 10 octombrie, a avut loc un mare eveniment in familia Becali. Teodora i-a spus DA alesului inimii sale, Teodor Mihai Mincu, in fata ofiterului starii civile. Chiar si pentru acest eveniment Gigi a aruncat cu bani in stanga si in dreapta. Ce suma exorbitanta a dat in total pe asteptatul eveniment? Cat va costa .

Cine este ginerele lui Gigi Becali. Sotul Teodorei l-a cucerit din prima pe patronul FCSB

Nu ii merg prea bine lcururile pe plan sportiv, insa Gigi Becali are toate motivele sa fie fericit in plan personal. Fiica lui, Teodora, s-a casatorit cu Mihai Mincu, un tanar de 28 de ani. Patronul FCSB este foarte multumit de alegerea facuta de Teodora si are doar lucruri bune de spus despre ginerele sau.

Fata lui Gigi Becali s-a casatorit. Teodora a avut numai invitati importanti la ceremonie

Fiica lui Gigi Becali s-a casatorit. Cununia civila a avut loc la un hotel de lux, iar invitati au fost numai unul si unul. Printre ei s-au numarat Giovani Becali, Teia Sponte, Lucian Becali si Gabriela Firea. Patronul FCSB a fost cel care a avut grija ca nunta sa iasa fix cum si-a dorit fiica .

Suma colosala scoasa din buzunar de Gigi Becali pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali devine pentru prima data socru mic si scoate din buzunar o suma colosala pentru nunta fiicei sale, Teodora. La nunta Teodorei Becali cu Teodor Mihai Mincu, care va avea loc la Palatul.

Legatura lui Leonard Doroftei cu Gigi Becali, dupa ce s-a mutat in Canada. Cu ce se ocupa, de fapt, acolo

Leonard Doroftei a dezvaluit ca singurul lucru care l-ar fi tinut in Romania ar fi fost numirea in functia de presedinte al Federatiei Romane de Box FRB). Fostul campion mondial se afla in Canada, unde a plecat din cauza problemelor pe care le-a avut cu autoritatile din Ploiesti, in legatura cu afecerea sa. El lucreaza .

ZI MARE in familia lui Gigi Becali! Fata cea mare a latifundiarului SE MARITA! Cum s-a imbracat MIRESICA (GALERIE FOTO)

Zi mare in familia Becali! Teodora, fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, se casatoreste civil. VEZI AICI GALERIA FOTO Teodora Becali si Mihai Theodor Mincu vor spune joi cel mai hotarat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )