Libnet.ro
UNICEF

07:45

Becali a pus ochii pe un fundas legitimat in Premier League

Online Sport Online Sport,
Becali a pus ochii pe un fundas legitimat in Premier League

Problemele din apararea echipei FCSB il determina pe Gigi Becali sa caute cu disperare o solutie. continuă pe Online Sport

Pep Guardiola, despre lupta strnsa din Premier League: Prefer sa fiu n pozitia lui Liverpool. Presiunea este atunci cnd te afli n spate

Dupa victoria cu Arsenal, Manchester City s-a apropiat amenintator de prima pozitie din Premier League. Cetatenii sunt la doar doua puncte distanta de liderul Liverpool, care are insa un meci mai putin disputat. Pep Guardiola, tehnicianul celor de la City, a declarat ca prefera sa fie mai degraba in locul cormoranilor, presiunea fiind tot pe elevii sai. Daca pierzi puncte, este mai dificil. Cand esti in fata poti pierde puncte si inca sa fii acolo. Ceea ce este important este sa fim noi insine, a spus spaniolul.

Liverpool pusa sub presiune in Premier League. Cormoranii obligati sa castige cu West Ham

Etapa a 25-a din Premier League se incheie, luni seara, cu meciul dintre West Ham si Liverpool.

VIDEO Tottenham, provizoriu pe locul doi n Premier League (1-0 cu Newcastle); Chelsea a facut spectacol cu Huddersfield (scor 5-0)

Tottenham Hotspur a castigat la limita meciul de pe teren propriu cu Newcastle United, scor 1-0, si a urcat provizoriu pe locul secund in clasamentul din Premier League. in alta partida disputata sambata, Chelsea s-a distrat cu Huddersfield, ultima clasata, impunandu-se cu 5-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )