Libnet.ro
UNICEF

10:31

Incidente si dupa finalul meciului FCSB vs Dinamo - Sase persoane au acces interzis pe stadioane

Hotnews Hotnews,
 Incidente si dupa finalul meciului FCSB vs Dinamo - Sase persoane au acces interzis pe stadioane

Fani dinamovisti si ai FCSB au intrat pe teren dupa finalul derbiului de pe Arena Nationala si intre ei s-a iscat o altercatie. Sase persoane au fost identificate de jandarmi si sanctionate cu cate 500 de lei fiecare si interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioada de un an. continuă pe Hotnews

De la ce a pornit bataia de la finalul meciului FCSB Dinamo. Sase suporteri au fost interzisi pe stadioane

De la ce a pornit bataia de la finalul meciului FCSB Dinamo de sambata? Sase suporteri au fost interzisi pe stadioane, anunta Jandarmeria Capitalei. De la ce a pornit bataia de la finalul meciului FCSB Dinamo? FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 1-1), meciul disputat, sambata, 5 octombrie, pe teren propriu, pe .

Incidente grave la finalul partidei FCSB - Dinamo! Jandarmii au intervenit in forta

Finalul meciului dintre FCSB si Dinamo, scor 1-1, a fost umbrit de incidente reprobabile cauzate de fanii dinamovistilor.

S-a decis arbitrul meciului FCSB - Dinamo

Marele derby dintre FCSB si Dinamo va fi arbitrat de unul dintre cei mai apreciati arbitri romani ai momentului.

Jandarmeria Capitalei, masuri dupa scenele violente de pe Arena Nationala

Imagini halucinante si violente intre fani la finalul meciului FCSB-Dinamo. Suporterii celor doua echipe s-au luat la bataie si au aruncat cu fumigene pe teren. Confruntarile au degenerat cand ultrasii au.

Scene violente la meciul FCSB-Dinamo: Mai multi suporteri au fost amendati si au primit interdictia de a intra pe stadion timp de un an

Scandal la meciul marilor rivale, FCSB - Dinamo. Suporterii dinamovisti au dat buzna pe teren si au vrut sa afiseze un banner pentru regretatul fotbalist, Catalin Hildan, iar fanii FCSB nu s-au lasat mai prejos:.

Echipele de start la FCSB - Dinamo

Avem echipele de start in derby-ul FCSB - Dinamo de la ora 20:30 pe Arena Nationala.

File de istorie. Informatii statistice despre FCSB - Dinamo

Va prezentam mai jos cateva informatii statistice extrem de intereasnte care vin sa completeze tabloul duelurilor FCSB - Dinamo din indelungata istorie a acestei inclestari bucurestene.

Totul despre FCSB - Dinamo

Marele derby al fotbalului romanesc isi consuma, sambata, un nou episod. Chiar daca cele doua echipe se afla in partea a doua a clasamentului, FCSB - Dinamo ramane un derby orice s-ar spune despre cele doua combatante.

Asa am trait FCSB - Dinamo

Un nou episod din eternul derby al fotbalului romanesc s-a consumat sambata seara pe Arena Nationala. Am transmis FCSB - Dinamo live text in aceasta pagina cu incepere de la ora 20:30.

INFOGRAFIC FCSB Dinamo |Epsilon;i sunt oamenii-derby

FCSB Dinamo, Marele Derby programat sambata Arena Nationala, 20:30) in etapa a 12-a a sezonului regular din Liga 1 20192020, live peBetanoalaturi de o gama variata de pariuri sportive online, aduce fata in fata cunostinte mai vechi. Pentru unii va fi una dintre primele experiente in fata a zeci de mii de fani, pentru altii va reprezenta ceva obisnuit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )