Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asa am trait Milsami Orhei - FCSB

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Milsami Orhei - FCSB

FCSB a jucat returul cu Milsami Orhei din primul tur preliminar al Europa League, joi seara, cu incepere de la ora 20:00. Vicecampioana Romaniei s-a impus in mansa tur, cu 2-0. continuă pe Online Sport

Europa League: Milsami Orhei vs FCSB (de la ora 20:00) si CSU Craiova vs FK Sabail (19:00) - Echipele din Romania, favorite certe la calificarea in turul II preliminar

FCSB si CSU Craiova evolueaza, joi seara, in mansa retur a primei runde preliminare din Europa League. Echipa antrenata de Bogdan Andone s-a impus cu 2-0 in partida tur, disputata pe teren propriu, impotriva celor de la Milsami si nu ar trebui sa intampine probleme in deplasarea de la Orhei Moldova, stadionul are doar 2. 539 de locuri). Meciul va incepe la ora 20:00. in cealalta partida a serii, trupa lui Corneliu Papura va juca impotriva azerilor de la FK Sabail, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii au castigat cu 3-2 partida tur si pornesc drept favoriti la calificare. Partida incepe de la ora 19:00.

FCSB a invins cu 2-1 Milsami Orhei si s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia FCSB s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand in deplasare echipa Milsami Orhei, scor 2-1, in mansa secunda a turului 1 preliminar.

FCSB, calificare fara emotii cu Milsami Orhei

Echipa FCSB ajunge in turul 2 preliminar al Europa League dupa ce a invins-o pe Milsami Orhei, cu 2-1, in mansa retur disputata joi seara.

Europa League: FCSB, in turul doi preliminar - Echipa lui Andone a castigat si mansa retur cu Milsami Orhei (scor 2-1)

FCSB s-a calificat fara emotii in turul doi preliminar al Europa League, dupa ce a invins-o pe Milsami Orhei si in mansa retur, scor 2-1. Cristian Dumitru 17 ani) si Razvan Oaida 21 de ani) au marcat pentru formatia ros-albastra, ambii jucatori aflandu-se la primul gol in Europa League. Echipa lui Bogdan Andone va juca in runda urmatoare cu Alashkert Armenia).

FCSB, mare favorita la calificare in fata lui Milsami Orhei

Invingatoare cu 2-0 in meciul tur, FCSB are prima sansa la calificarea in turul 2 preliminar din Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )