Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oficial: Meciul FCSB - CFR Cluj se disputa pe Arena Nationala

Online Sport Online Sport,
Oficial: Meciul FCSB - CFR Cluj se disputa pe Arena Nationala

Arena Nationala va gazdui partida derby a campionatului dintre FCSB si CFR Cluj, primele doua clasate in Liga 1 Betano. continuă pe Online Sport

Primarul general, Gabriela Firea: Redeschidem Arena Nationala cu o luna mai devreme dect am estimat. A fost refacut gazonul

Arena Nationala se redeschide cu o luna mai devreme fata de durata estimata pe 12 noiembrie, atunci cand Primaria Capitalei a decis inchiderea pentru refacerea completa a suprafetei de joc pentru doua luni. Gazonul a fost refacut, iar prima solicitare de inchiriere este pentru meciul FCSB CFR Cluj, din 22 decembrie, potrivit unui comunicat de presa emis de Primaria Capitalei.

Arena Nationala poate fi redeschisa pentru evenimente sportive

Arena Nationala poate fi redeschisa pentru evenimente sportive, dintre care primul va fi meciul dintre FCSB si CFR CLuj. Primarul general al Capitalei a vizitat stadionul la finalul lucrarilor de refacere a.

FCSB se apropie de liderul CFR Cluj dupa 2-0 cu Viitorul

Victorie fara dubii obtinuta de FCSB in fata celor de la Viitorul intr-o partida disputata, luni seara, la Pitesti, in etapa a 19-a din Liga 1 Betano.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )