Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizie radicala luata de Simona Halep: A rupt colaborarea cu noul antrenor dupa doar un turneu

B1 B1,
Decizie radicala luata de Simona Halep: A rupt colaborarea cu noul antrenor dupa doar un turneu

Simona Halep a anuntat ca incheie colaborarea cu Thierry Van Cleemput, antrenorul pe care abia il angajase, imediat dupa finala turneului de la Doha pe care a pierdut-o in fata belgiencei Elise Mertens. Simona. continuă pe B1

Simona Halep nu va continua colaborarea cu Thierry Van Cleemput: Nu ne potrivim. Pe terenul de tenis nu exista chimie ntre noi

Turneul de la Doha a fost suficient pentru ca Simona Halep sa ia o decizie in ceea ce priveste colaborarea cu antrenorul Thierry Van Cleemput. Romanca a anuntat ca nu va continua sa lucreze cu tehnicianul belgian. Am incercat pentru o perioada si s-a incheiat. Am decis sa punem stop din moment ce nu ne potrivim, a spus numarul 3 WTA.

Simona Halep a renuntat la colaborarea cu Thierry Van Cleemput: Nu ne potrivim

La o zi dupa pierderea finalei de la Doha jucatoarea Simona Halep a decis sa intrerupa colaborarea cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

Simona Halep si Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea: Nu ne potrivim

Simona HAlep a anuntat prin intermediul site-ului WTA ca a pus punct parteneriatului cu belgianul Thierry Van Cleemput.

Simona Halep, reactie dupa ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o saptamana minunata

Simona Halep nu a reusit sa castige primul trofeu din noul sezon. Ajunsa in finala turneului de la Doha, numarul doi WTA a pierdut in trei seturi in fata jucatoarei din Belgia, Elise Mertens 23 de ani, nr.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, in finala de la Doha

Simona Halep pierde finala de la Doha, dupa ce Elise Mertens a reusit sa intoarca meciul in favoarea ei. Simona a plecat imediat dupa incheierea partidei, dupa ce a acuzat probleme medicale. Romanca s-a tinut de mai multe ori de spate in timpul ultimelor game-uri. Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a juacat prima [] .

WTA Doha: Simona Halep vs Elise Mertens (17:00) / Halep lupta pentru al 19-lea trofeu al carierei

Simona Halep se afla in fata finalei cu numarul 34 a carierei, urmand sa dea piept cu belgianca Elise Mertens 21 WTA) in ultimul act al turneului Qatar Total Open de la Doha. Halep a castigat ambele confruntari anterioare cu Mertens si spera sa isi treaca in palmares al 19-lea trofeu WTA. Confruntarea va avea loc la ora 17:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

Simona Halep, despre time-out-ul medical cerut de Mertens: Daca a facut-o fara niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia sa stau concentrata

Simona Halep a controlat autoritar primul set al finalei cu Elise Mertens, insa si-a pierdut ritmul dupa un time-out medicat cerut de belgianca la inceputul setului doi. Romanca a vorbit despre acest moment, dar a pus infrangerea pe seama oboselii. Daca a facut-o fara niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia sa stau concentrata, a spus Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )