Libnet.ro
UNICEF

11:00

DigiSport.ro: Simona Halep, cu zmbetul pna la urechi. Dialog spumos cu reporterul Digi Sport, dupa finala de la Doha

Hotnews Hotnews,
 DigiSport.ro: Simona Halep, cu zmbetul pna la urechi. Dialog spumos cu reporterul Digi Sport, dupa finala de la Doha

Simona Halep a pierdut dramatic finala de la Doha, dupa ce a dominat autoritar prima parte a meciului. Chiar daca romanca a fost invinsa, a manifestat o atitudine pozitiva, plina de fair-play. continuă pe Hotnews

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, in finala de la Doha

Simona Halep pierde finala de la Doha, dupa ce Elise Mertens a reusit sa intoarca meciul in favoarea ei. Simona a plecat imediat dupa incheierea partidei, dupa ce a acuzat probleme medicale. Romanca s-a tinut de mai multe ori de spate in timpul ultimelor game-uri. Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a juacat prima [] .

WTA Doha: Simona Halep vs Elise Mertens (17:00) / Halep lupta pentru al 19-lea trofeu al carierei

Simona Halep se afla in fata finalei cu numarul 34 a carierei, urmand sa dea piept cu belgianca Elise Mertens 21 WTA) in ultimul act al turneului Qatar Total Open de la Doha. Halep a castigat ambele confruntari anterioare cu Mertens si spera sa isi treaca in palmares al 19-lea trofeu WTA. Confruntarea va avea loc la ora 17:00 ora Romaniei), putand fi urmarita in direct pe Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Meci pentru semifinala la Dohoa

SIMONA HALEP-JULIA GEORGES ONLINE STREAM LIVE VIDEO Doha. Simona Halep, numarul 2 mondial, o va intalni in sferturi o va intalni pe germanca Julia Goerges 30 ani), numarul 16 mondial, care a trecut de americanca.

Simona Halep si Thierry Van Cleemput au incheiat colaborarea: Nu ne potrivim

Simona HAlep a anuntat prin intermediul site-ului WTA ca a pus punct parteneriatului cu belgianul Thierry Van Cleemput.

VIDEO Simona Halep, cel mai frumos punct al turneului de la Doha - Romnca a ocupat patru locuri ntr-un top 10 al celor mai spectaculoase lovituri

Simona Halep a pierdut finala de la Doha 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens), dar se poate lauda cu cel mai frumos punct castigat in acest turneu. De altfel, romanca a ocupat patru pozitii intr-un TOP 10 al celor mai spectaculoase lovituri reusite in Qatar. Pe primul loc, WTA a ales un punct bifat de Halep in sferturile de finala cu Julia Goerges.

Simona Halep, despre time-out-ul medical cerut de Mertens: Daca a facut-o fara niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia sa stau concentrata

Simona Halep a controlat autoritar primul set al finalei cu Elise Mertens, insa si-a pierdut ritmul dupa un time-out medicat cerut de belgianca la inceputul setului doi. Romanca a vorbit despre acest moment, dar a pus infrangerea pe seama oboselii. Daca a facut-o fara niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia sa stau concentrata, a spus Halep.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Doha: Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi

Simona Halep a fost invinsa in finala de la Doha, desi a avut 6-3, 2-0 in partida cu Elise Mertens. La ceremonia de premiere, numarul 3 WTA a declarat ca a avut o saptamana extenuanta si si-a dorit sa plece acasa cu trofeul, insa nu a avut resursele necesare pentru a se impune. Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi, a spus Halep.

Simona Halep pierde finala de la Doha in fata unei adversare care a simulat o accidentare in setul doi

Simona Halep a avut-o in mana pe Elise Mertens in finala de la Doha la 6-3 si 2-0, dar jucatorea din Belgia a apelat la unul dintre tertipurile acestui sport solicitand un timeout medical care s-a dovedit de departe cea mai inspirata lovitura a meciului. O intrerupere care a scos-o pe Halep din ritm si asa s-a ajuns intr-un set decisiv in care jucatoarea din Romania a cedat fizic.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, 6-3, 4-6, 3-6, dupa o finala roller-coaster, la Doha

Simona Halep a pornit ca mare favorita in confruntarea cu o jucatoare in fata careia nu pierduse niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani. in ciuda infrangerii suferite, Halep va urca, luni, pe locul 2 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )