Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gata cu tenisul! Ce decizie a luat Serena Williams dupa finala pierduta la US Open

Adevărul Adevărul,
Gata cu tenisul! Ce decizie a luat Serena Williams dupa finala pierduta la US Open

Serena Williams a digerat cu greu esecul din finala US Open, dupa meciul cu scantei cu japoneza Naomi Osaka din ultimul act. continuă pe Adevărul

Serena Williams l-a certat pe Patrick Mouratoglou: A fost un moment de confuzie pentru el

Serena Williams i-a cerut explicatii antrenorului Patrick Mouratoglou, dupa ce acesta a spus ca a sfatuit-o pe eleva sa in timpul finalei de la US Open. Jucatoarea americana a fost amendata de Biroul arbitrilor de la US Open cu suma de 17. 000 de dolari pentru comportamentul din finala turneului.

Ion Tiriac, reactie dura la adresa Serenei Williams dupa scandalul de la US Open: Cum sa-i dai amenda? Atatia ani de suspendare merita!

Ion Tiriac s-a declarat surprins de pedeapsa primita de Serena Williams pentru comportamentul din finala turneului de la US Open, precizand ca fostul lider WTA ar fi meritat cinci ani de suspendare. Ion Tiriac.

Ion Tiriac le face de ras pe surorile Venus si Serena Williams. Ce a dezvaluit omul de afaceri despre cele doua jucatoare

Ion Tiriac nu le are deloc la inima pe surorile Venus si Serena Williams si le-a pus din nou la zid, cu duritate, pe acestea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )