Libnet.ro
UNICEF

19:00

Halep reactioneaza dupa finala pierduta la Doha: N-am mai avut benzina. Ce spune despre accidentarea inchipuita a lui Mertens

Online Sport Online Sport,
Halep reactioneaza dupa finala pierduta la Doha: N-am mai avut benzina. Ce spune despre accidentarea inchipuita a lui Mertens

Simona Halep a vorbit la rece despre finala pe care a dominat-o la Doha pana la un punct si pe care in cele din urma a pierdut-o pe siretenia adversarei. continuă pe Online Sport

Simona Halep, reactie dupa ce a pierdut finala de la Doha: Nu am putut. A fost o saptamana minunata

Simona Halep nu a reusit sa castige primul trofeu din noul sezon. Ajunsa in finala turneului de la Doha, numarul doi WTA a pierdut in trei seturi in fata jucatoarei din Belgia, Elise Mertens 23 de ani, nr.

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1).

Halep, declaratie alarmanta dupa finala de la Doha: Simona are probleme medicale grave! Am avut si sange

Simona Halep e o jucatoare formidabila de tenis, dar, din pacate, extrem de fragila. Cand toata lumea credea ca romanca a scapat de problemele de sanatate, lucrurile au luat o turnura nedorita.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa de belgianca Elise Mertens cu 3-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916. 131 dolari.

SIMONA HALEP e in finala de la WTA DOHA! Revenire de senzatie in duelul cu Svitolina... Sportiva momentului a reusit o lovitura COLOSALA (VIDEO)

Simona Halep s-a impus in compania Elinei Svitolina, 6-3 / 3-6 / 6-4, la capatul unui meci absolut nebun, in care sportiva noastra a revenit de la 1-4 in decisiv si si-a adjudecat victoria. in finala turneului qa.

Simona Halep, reactie dupa calificarea in semifinale la turneul din Doha: Va fi o provocare grea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in semifinalele turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca Julia Goerges, cu 7-6 1), 7-6 6.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )