Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep, NU! hotarat pentru Djokovici si gatit!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, NU! hotarat pentru Djokovici si gatit!

Pandemia de COVID-19 o face pe Simona Halep sa pastreze pentru doi ani titlul de la Wimbledon, castigat anul trecut intr-o finala aproape perfecta cu Serena Williams. BBC a abordat-o direct pe campioana in exercitiu, smulgandu-i o marturisire interesanta. continuă pe Adevărul

Simona Halep a povestit pentru BBC motivul pentru care a refuzat sa danseze la petrecerea de dupa castigarea Wimbledonului

In 2019, Simona Halep a dat peste cap orice pronosticuri si a castigat surprinzator titlul de la Wimbledon. Campioana a refuzat insa sa respecte traditia de la All England Club si nu a dansat la petrecerea care se organizeaza anual pentru cei care cuceresc trofeul pe iarba londoneza. Pentru BBC, Halep a povestit care a fost motivul acestei decizii.

De ce n-a dansat Simona Halep la gala castigatorilor de la Wimbledon

La un an distanta de la castigarea turneului de la Wimbledon, Simona Halep a declarat pentru BBC de ce a refuzat sa danseze la gala care a avut loc dupa competitia de la All England Tennis Crocket Club.

Simona Halep: Nu exista nicio sansa pentru mine! Niciuna! Trebuie sa recunosc...

A trecut aproape un an de cand Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon. Atunci, tenismena a castigat meciul impotriva Serenei Williams in doar 56 de minute. Acum, aceasta a ajuns sa vorbeasca cu jurnalistii de la BBC despre victoria ei, dar si despre cum a facut fata pandemiei.

Jucatoare de top la turneul la care ar urma sa participe si Simona Halep - Cine s-a inscris la competitia de la Palermo

Circuitul WTA va porni la drum la inceputul lunii august, primul turneu fiind cel de la Palermo categorie International). Simona Halep si-a anuntat intentia de a participa, iar lista sportivelor care vor juca in Italia cuprinde nume importante cinci sportive din TOP 20 si doua castigatoare de Grand Slam).

Simona Halep, la primul meci dupa patru luni de zile. Cum arata a doua tenismena a lumii dupa pauza provocata de criza COVID-19 (GALERIE FOTO)

Simona Halep, numarul 2 mondial in tenisul feminin, a jucat un prim meci dupa pauza provocata de criza COVID-19. Cea mai titrata tenismena a Romaniei a aratat o forma excelenta si multa pofta de joc,.

Care este primul turneu la care ar putea participa Simona Halep - Organizatorii se declara incantati s-o aiba la start

La inceputul lunii august circuitul WTA isi va redeschide portile, dupa ce a fost intrerupt de pandemia de coronavirus, iar organizatorii de competitii incearca din rasputeri sa convinga jucatoare importante sa ia parte la intreceri, asigurandu-le ca totul se va disputa in conditii de siguranta.

Darren Cahill: Mi-ar placea sa fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru Simona Halep

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit informatii din culisele colaborariicu jucatoarea romanca, intr-un interviu pentru Tennis Australia. in prezent, din cauza pandemiei de coronavirus,.

Darren Cahill: Mi-ar placea sa fiu ca o voce a lui Dumnezeu pentru Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a afirmat, intr-o discutie publicata de Tennis Australia, ca i-ar placea sa fie ca o voce a lui Dumnezeu pentru jucatoarea romana in timpul antrenamentelor acesteia, la care asista prin intermediul unei aplicatii video.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )