Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vom avea record mondial prin asistenta de la meciul Romania - Norvegia, cifra finala a depasit orice asteptari! Ce spune selectionerul Contra

Adevărul Adevărul,
Vom avea record mondial prin asistenta de la meciul Romania - Norvegia, cifra finala a depasit orice asteptari! Ce spune selectionerul Contra

FRF a anuntat, vineri, ca 30. 038 de copii sub 14 ani si insotitori vor sa fie pe Arena Nationala pe 15 octombrie, de la 21:45, la meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro-2020. continuă pe Adevărul

Record de spectatori la meciul Romania - Norvegia

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca peste 26. 000 de copii s-au inscris pentru meciul cu Norvegia din preliminariiile EURO 2020, meci care se va disputa cu portiile inchise.

Estimarile lui Razvan Burleanu au fost facute praf. Ce se intampla cu asistenta de la meciul Romania-Norvegia

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca spera ca la partida programata martea viitoare in tribunele Arenei Nationale sa fie 7. 000 de copii.

Cine transmite la TV meciul Romania Ucraina, in preliminariile Euro U21

Romania U21 continua campania de calificare la Euro 2021. Tricolorii mici intalnesc reprezentativa similara a Ucrainei, joi, 10 octombrie 2019, de la ora 20:30, in runda cu numarul 2 din grupa 8 a preliminariilor. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live stream.

Romania - Norvegia poate stabili un record mondial. Numar incredibil de copii inscrisi sa vada meciul

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri, cati copii si insotitori s-au inscris pentru a asista la partida Romania Norvegia, din preliminariile Euro-2020.

Conferinta de presa a presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, record mondial. Cat a durat

Volodimir Zelenski, fost actor ales in aprilie in functia de presedinte al Ucrainei, a inregistrat joi un record tinand o conferinta de presa care a durat peste noua ore. Aceasta conferinta ecea ma.

Ucraina: Conferinta de presa de 9 ore a presedintelui Zelenski, un record mondial

Volodimir Zelenski, fost actor ales in aprilie presedinte al Ucrainei, a doborat un record joi, cu o conferinta de presa cu o durata de peste noua ore, cea mai lunga din istorie, potrivit Agentiei nationale ucrainene a recordurilor, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )