Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Hotnews Hotnews,
 Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica. continuă pe Hotnews

Cronica de la fata locului: ncrederea, castelul de nisip si aspiratorul de acasa - Mihaela Buzarnescu, nvinsa categoric de Karolina Pliskova

Am incercat inainte de startul partidei sa gasesc unele talismane, tot ce am putut sa gasesc a fost un aspirator al organizatorilor da, neinspirata varianta, aveti dreptate, dar era model fix precum cel de acasa). Mi-am imaginat ca sunt in sufragie si ca se va juca pe undeva dupa regulile mele. Karolina Pliskova a avut insa grija sa risipeasca iluziile, iar castelul de nisip reprezentat de increderea Mihaelei Buzarnescu) s-a deteriorat bucata cu bucata 6-1, 6-4). in urma victoriei, Cehia conduce cu 1-0 in confruntarea cu Romania din sferturile FedCup.

Sorana Cirstea da cartile pe fata. De ce nu poate fi prietena cu Simona Halep

Retrasa din echipa de Fed Cup a Romaniei, jucatoarea Sorana Cirstea a explicat intr-un interviu relatia pe care o are cu Simona Halep, lidera generatiei actuale in tenisul feminin romanesc.

Sorana Crstea, despre Simona Halep: Nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca ea sa mai cstige un Grand Slam

S-a retras din echipa de FedCup a Romaniei invocand faptul ca lasa tanara generatie sa faca un pas in fata. Pe la colturi s-a tot vorbit insa despre faptul ca de fapt Sorana Cirstea a spus pas pentru ca nu are o relatie prea buna cu Simona Halep. Noi ne stim de la 8 ani, dar nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca Simona sa mai castige un Grand Slam, a precizat Cirstea atunci cand a facut referire la Simona Halep, numarul trei din clasamentul WTA.

Simona Halep, despre duelul cu Cehia: n 2016 am fost foarte aproape sa le nvingem. Cred ca exista o sansa n plus acum

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, despre duelul cu Cehia din sferturile FedCup 9-10 februarie). Numarul 3 WTA considera ca echipa Romaniei a fost aproape de o victorie in fata cehoaicelor in 2016, precizand ca de data aceasta exista o sansa in plus pentru tricolore.

Sorana Cirstea, atac dur la Simona Halep: E greu sa mai castige un Grand Slam

Sorana Cirstea nu ezita sa o atace flagrant pe Simona Halep. intr-un interviu oferit site-ului mirceamester. ro, Cirstea afirma ca ea si Halep sunt persoane extrem de diferite. Darzenie. Noi ne stim de la 8.

LIVE Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup (14:00)

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup se reia, duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

LIVE Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup se reia, duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

WTA Doha: Simona Halep, duel cu Lesia Tsurenko sau Caroline Garcia, n turul secund/ Mihaela Buzarnescu o ntlneste pe Jelena Ostapenko, n primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 1, este direct acceptata in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. in optimi, ea va evolua cu invingatoarea din meciul Caroline Garcia Franta/19 WTA) vs Lesia Tsurenko Ucraina/24 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )