Libnet.ro
UNICEF

22:15

Finala Copei Libertadores, amnata din cauza ploii torentiale - Patru suporteri ai Boca Juniors au murit ntr-un accident rutier

Hotnews Hotnews,
 Finala Copei Libertadores, amnata din cauza ploii torentiale - Patru suporteri ai Boca Juniors au murit ntr-un accident rutier

Patru suporteri ai echipei Boca Juniors au murit, sambata, intr-un accident rutier survenit in timp ce se deplasau de la Rawson la Buenos Aires pentru a asista la prima mansa a finalei Copa Libertadores, in care favoritii lor urmau sa intalneasca River Plate, relateaza sport. es. continuă pe Hotnews

Ziua Armistitiului Trump l-a enervat si pe nepotul lui Churchill. Si-a anulat vizita la ceremonia de comemorare a soldatilor din cauza ploii

In contrast total cu liderii Emmanuel Macron si Angea Merkel care au participat la o ceremonie sobra pentru a marca armistitiul din Primul Razboi Mondial, abia sosit in Franta Donald Trump a decis sa isi anuleze vizita la cimitirul Aisne-Marne, unde au fost ingropati soldati americani si francezi care s-au luptat cu trupele germane in 1918. Motivul: ploaia.

BOCA JUNIORS - RIVER PLATE LIVE. ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO

ONLINE STREAM finala COPA LIBERTADORES - VIDEO. Prima mansa din finala celei mai importante competitii intercluburi din America de Sud, Copa Libertadores, se va juca duminica intre.

Trump nu a participat la comemorarea in Franta a militarilor americani ucisi in Primul Razboi Mondial, din cauza ploii

Presedintele Donald Trump nu a putut participa la comemorarea in Franta a soldatilor si marinarilor americani ucisi in timpul Primului Razboi Mondial, deoarece ploaia a facut imposibila organizarea deplasarii la ceremonie, a spus Casa Alba, transmite Reuters.

Haos pe aeroportul Otopeni. Nu se decoleaza si nu se aterizeaza din cauza cetii

Pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti nu se decoleaza si nici nu se aterizeaza, la ora transmiterii stirii, din cauza cetii. Potrivit site-ului Aeroportului, in momentul de fata, sase curse au.

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli

Doi medici de la Spitalul Municipal Oradea au fost concediati din cauza mai multor nereguli, fiind vorba de un medic primar de pediatrie si de fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica. Astfel, medicul de la Pediatrie ar fi avut un comportament neprofesionist, lipsit de respect si bun-simt cu apartinatorii unor bebelusi, fiind reclamat si pentru ca ar fi impiedicat transferul unei paciente minore la un spital superior. Fostul sef al Serviciului de Anatomie Patologica a fost concediat dupa ce serviciul a fost restructurat, intrucat activitatea acestuia era necorespunzatoare. Conducerea Spitalului anunta ca va sesiza organele judiciare, existand indicii ca unele fapte ale celor doi ar fi de natura penala.

Era marginalizata din cauza kilogramelor in plus si nu reusea sa slabeasca cu nicio dieta. Metoda gasita de tanara este de-a dreptul socanta. Stiu ca nu-mi face bine, dar m-a ajutat

Ayan Ikra, in varsta de 28 de ani, din Canada, a ajuns la greutatea de 73 de kilograme dupa ce, sustine ea, a consumat droguri de doua ori de zi. Femeie cantarea initial 121 de kilograme, iar timp de zece ani .

O fata de 13 ani s-a aruncat de la etajul 2, dupa ce s-a certat cu parintii din cauza telefonului mobil

O fata de 13 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Targoviste, dupa o cearta cu parintii in legatura cu folosirea telefonului mobil, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita.

Un barbat a suferit arsuri pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii

Un barbat din Moscova a suferit arsuri de gradul 3 pe 32% din suprafata corpului din cauza pisicii sale, care se tot tinea dupa el prin bucatarie si cersea mancare, noteaza RIA Novosti. El pregatea o.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )