Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fotbalistii francezi, scandari pentru Vladimir Putin: Cum a reactionat presedintele francez (VIDEO)

B1 B1,
Fotbalistii francezi, scandari pentru Vladimir Putin: Cum a reactionat presedintele francez (VIDEO)

Presedintele rus Vladimir Putin a fost pus intr-o pozitie inedita de catre mai multi fotbalisti francezi la finalul finalei Campionatului Mondial. Putin, eh, eh, eh, eh! Putin, eh, eh, eh, eh!, au inceput. continuă pe B1

Imagine virala de laCupaMondiala. Ploaie torentiala la Moscova, o singura umbrela, pentru Vladimir Putin - VIDEO

La ceremonia de decernare a trofeului Cupei Mondiale a plouat torential. Ploaia a inceput imediat dupa ce Franta a invins Croatia cu 4-2 pentru a deveni noua campioana mondiala. Imediat cum a inceput.

VIDEO Primul summit Donald Trump - Vladimir Putin / Zvonurile legate de un dosar compromitator legat de Trump, o absurditate, spune Putin / Trump refuza sa condamne ingerinta Moscovei n alegerile din 2016

Zvonurile legate de un dosar compromitator despre Donald Trump si care ar fi detinut de Moscova reprezinta o absurditate, a afirmata luni presedintele rus Vladimir Putin, intr-o conferinta comuna cu liderul american, la capatul primului summit bilateral care a avut loc la Helsinki. Acesta a admis insa ca a vrut ca Trump sa castige alegerile, pentru ca a vorbit, in timpul campaniei, despre normalizarea relatiilor dintre SUA si Rusia. in plina conferinta, Donald Trump a refuzat sa condamne Moscova pentru ingerinta in alegerile prezidentiale americane din 2016.

VIDEO Vladimir Putin a ajuns la Helsinki, pentru summitul cu Donald Trump / Avionul a aterizat cu o ntrziere de jumatate de ora

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ajuns luni la Helsinki, cu o intarziere de circa o jumatate de ora fata de program, pentru a participa la summitul cu liderul american Donald Trump, scrie Reuters.

Vladimir Putin a avut o ntrevedere cu Emmanuel Macron nainte de a asista amndoi la finala CM 2018

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau francez Emmanuel Macron s-au reunit duminica la Kremlin pentru a discuta despre relatiile bilaterale, cu putin timp inainte de a asista amandoi la finala Cupei Mondiale de fotbal dintre Franta si Croatia, pe Stadionul Lujniki din Moscova, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres.

A inceput summitul istoric Donald Trump - Vladimir Putin: Primele declaratii ale celor doi sefi de stat (VIDEO)

Donald Trump si Vladimir Putin au inceput summitul istoric ce ii aduce pentru prima data fata in fata intr-o intalnire bilaterala. in declaratiile de la debutul summitului, Donald Trump a.

Donald Trump are asteptari scazute de la summit-ul cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca ca are asteptari scazute de la intalnirea de luni cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la numai cateva zile dupa ce 12 ofiteri ai serviciilor de informatii ale Rusiei au fost inculpati pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat american inaintea scrutinului prezidential din SUA din noiembrie 2016, noteaza Reuters.

Vladimir Putin a predat emirului Qatarului organizarea Cupei Mondiale din 2022

Presedintele rus Vladimir Putin s-a intalnit, duminica, la Kremlin, cu emirul Qatarului, caruia i-a predat balonul Cupei Mondiale, pentru viitoarea gazda a turneului din 2022.

Vladimir Putin, despre informatiile pe care le detine despre Donald Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News. Nu avem informatii despre ei.

Donald Trump: Am avut o intalnire minunata cu NATO si una si mai buna cu Vladimir Putin

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a afirmat, in doua mesaje publicate pe Twitter, ca a avut o intalnire minunata cu NATO, iar Alianta Nord-Atlantica este acum din nou puternica. in ceea ce priveste summit-ul sau cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, Donald Trump a catalogat intalnirea ca fiind si mai buna decat cea cu liderii NATO.

Vladimir Putin, gest nesperat la adresa SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a oferit luni, dupa intalnirea de la Helsinki cu Donald Trump, sa permita Statelor Unite interogarea agentilor rusi acuzati de amestec in alegerile americane din 2016,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )