Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ilie Nastase, nou atac la adresa Serenei Williams inaintea finalei cu Halep: A mai slabit 20 de grame. Cand cade, trebuie sa o ridice cu macaraua

B1 B1,
Ilie Nastase, nou atac la adresa Serenei Williams inaintea finalei cu Halep: A mai slabit 20 de grame. Cand cade, trebuie sa o ridice cu macaraua

Ilie Nastase nu se dezminte si a iesit public cu noi comentarii dure la adresa Serenei Williams inainte de finala de la Wimbledon impotriva Simonei Halep. Aici o sa fie cel mai greu meci. Loveste puternic. continuă pe B1

Digisport: Babuta aia... mai are si kilogramele pe care le are. Tiriac, noi declaratii neasteptate la adresa Serenei Williams

Simona Halep si Serena Williams se pot duela in finala de la Wimbledon 2019, daca vor trece in semifinalele de azi de Svitolina, respectiv Strycova. Ion Tiriac a analizat o eventuala lupta dintre cele doua, in ultimul act de la All England Club.

Ilie Nastase rade de Serena: Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams, care a slabit vreo 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase, care a jucat doua finale la Wimbledon, a comentat sansele Simonei Halep de a castiga turneul de la Londra.

Ilie Nastase recidiveaza. A jignit-o din nou pe Serena Williams: A slabit, trebuie sa o ridice cu macaraua!

Ilie Nastase o tine pe Serena Williams din jignire in jignire. Ce spune fostul mare tenismen roman despre sportiva care va juca sambara in finala de la Wimbledon cu Simona Halep? Ilie Nastase, jigniri fara precedent pentru Serena Williams Ilie Naastase ii aduce iar mari jigniri Serenei Williams, una dintre cele mai cunoscute jucatoare din .

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

Ilie Nastase: Simona a facut-o pe Serena sa greseasca. Cred ca a fost cea mai rapida finala de la Wimbledon

Dublu finalist la Wimbledon 1972 si 1976), Ilie Nastase a vorbit despre evolutia impecabila a Simonei Halep in finala cu Serena Williams la All England Club. Fostul lider ATP a declarat ca Simona a servit foarte bine si a obligat-o pe americanca sa greseasca. Eu cred ca a fost cea mai rapida finala de la Wimbledon, a precizat Ilie Nastase.

Momentul de poveste de la Wimbledon in care Simona Halep a castigat in fata Serenei Williams - VIDEO

Simona Halep a reusit o victorie fabuloasa in finala turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2, in fata Serenei Williams. Halep a obtinut al doilea sau titlu de.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

ILIE NASTASE, DUPA VICTORIA SIMONEI HALEP LA WIMBLEDON: Este cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc

Fostul juctator de tenis, Ilie Nastase, a declarat, astazi, la un post de televiziune, ca victoria obtinuta de Simona Halep in finala turneului de la Wimbledon reprezinta cel mai istoric rezultat al tenisului romanesc.

A MURIT! Ilie Nastase e in DOLIU: Anuntul SOC a fost facut chiar de fosta sotie... (FOTO)

Amalia Nastase este in doliu. Tatal fostei sotii a lui Ilie Nastase a incetat din viata. Amalia Nastase trece prin momente dureroase. Tatal sau a murit. Anuntul a fost facut chiar de vedeta, pe contul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )