Libnet.ro
UNICEF

08:45

De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Adevărul Adevărul,
De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, partida care va avea loc azi, de la ora 16. 00, in direct la Eurosport. continuă pe Adevărul

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

Simona Halep a dominat categoric meciul cu Serena Williams. Statisticile incredibile ale finalei de la Wimbledon

Duminica, Simona Halep a devenit prima romanca care castiga turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

VIDEO Serena Williams, serviciul primit de la un barbat si returul care sfideaza orice defensiva

Andy Murray si Serena Williams au obtinut calificarea in optimile probei de dublu mixt de la Wimbledon, iar americanca a reusit lovitura zilei pe serviciul lui Fabrice Martin.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. Romanca devine o legenda

Simona Halep Serena Williams se joaca sambata, 13 iulie 2019, de la ora 16:00. Marea finala de la Wimbledon va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de partida.

Cat costa biletele pentru finala Wimbledon. Interes maxim pentru meciul Simona Halep Serena Williams

Finala de la Wimbledon din acest an a starnit interesul fanilor tenisului, chiar daca pretul biletelor la meciul Simona Halep Serena Williams a fost destul de piperat. Organizatorii au anuntat ca toate tichetele puse in vanzare au fost epuizate. Printre spectatori se vor afla si Meghan Markle si Kate Middleton. S-au vandut toate biletele .

Asa am trait Simona Halep contra Serena Williams in finala de la Wimbledon

Simona Halep a intalnit-o, sambata, pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon. Meciul a fost live text in aceasta pagina dupa ora 16:00.

Wimbledon, finala: Simona Halep vs Serena Williams (de la ora 16:00) Ziua cea mare - La un pas de glorie

Pornita la drum fara sa dea impresia ca are asteptari prea mari, Simona Halep 7 WTA) a surprins pe toata lumea, a afisat un joc superb pe iarba londoneza si se afla la un singur meci distanta de primul titlu de la All England Club si al doilea de Grand Slam din cariera dupa Roland Garros 2018). Misiunea romancei va fi una foarte dificila, urmand sa o intalneasca pe Serena Williams, jucatoare care s-a impus de sapte ori la Wimbledon va juca a 11-a finala). Partida de pe Terenul Central va fi transmisa in direct pe EuroSport 2 si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

Site-ul oficial de la Wimbledon: Halep a uluit-o pe Serena Williams, a uluit publicul de pe terenul central si aproape toata lumea de pe Planeta Tenis

Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon a scris ca Simona Halep a uluit intreaga lume cu succesul ei de la All England Club 6-2, 6-2 cu Serena Williams).

Simona Halep a dominat-o pe Serena Williams in primul set: inca un set pentru prima victorie la Wimbledon

Debut de meci perfect pentru Simona Halep in finala de la Wimbledon. Romanca a luat-o tare pe Serena Williams si a dominat primul set al intalnirii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )