Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep a dominat categoric meciul cu Serena Williams. Statisticile incredibile ale finalei de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dominat categoric meciul cu Serena Williams. Statisticile incredibile ale finalei de la Wimbledon

Duminica, Simona Halep a devenit prima romanca care castiga turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams. continuă pe Adevărul

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

Simona Halep a dominat-o pe Serena Williams in primul set: inca un set pentru prima victorie la Wimbledon

Debut de meci perfect pentru Simona Halep in finala de la Wimbledon. Romanca a luat-o tare pe Serena Williams si a dominat primul set al intalnirii.

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

De ce Serena Williams e supermotivata inaintea finalei de la Wimbledon, in care o intalneste pe Simona Halep

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, partida care va avea loc azi, de la ora 16. 00, in direct la Eurosport.

Cand se joaca Simona Halep Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Ora oficiala a meciului

Simona Halep Elina Svitolina Ucraina) se joaca in semifinale la Wimbledon, joi, 11 iulie 2019. in celalalt meci al zilei, Serena Williams SUA) se va duela cu Barbora Strycova Cehia). invingatoarele se vor intalni in marea finala, programata sambata, 13 iulie. Simona Halep Elina Svitolina si Serena Williams Barbora Strycova, in semifinale .

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: A fost cel mai bun meci din viata mea

Simona Halep a castigat sambata turneul de la Wimbledon dupa ce a invins-o in mod categoric pe Serena Williams, scor 6-2 6-2. Foarte fericita de victoria inregistrata la Wimbledon, Simona Halep a declarat.

Ilie Nastase (singurul sportiv din Romania care ajunsese in finala la Wimbledon): Simona are prima sansa la titlu chiar si cu Serena Williams

Singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, Ilie Nastase, a declarat, joi, ca Simona Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca va evolua contra Serenei Williams.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )