Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Simona Halep, nvinsa n finala turneului de la Doha: 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, nvinsa n finala turneului de la Doha: 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens

Simona Halep a aratat un nivel fantastic in primul set al finalei de la Doha 6-3) si a avut 2-0 in al doilea. Dupa ce a cerut un time-out medical s-a dus la vestiare dupa ce a invocat aparente probleme la spate), Elise Mertens a revenit cu toate fortele in meci reusind sa impinga finala in decisiv 6-4). Nu a mai fost cale de intors, belgianca devenind vioara intai a partidei si pe fondul erorilor nefortate tot mai dese ale Simonei s-a acumulat ceva oboseala si dupa weekendul plin din FedCup). Dupa doua ore si 13 minute, Elise a avut castig de cauza, ea cucerind cel mai important trofeu de pana acum al carierei 3-6, 6-4, 6-3). continuă pe Hotnews

Simona Halep, nvinsa n finala turneului de la Doha: 6-3, 4-6, 3-6 cu Elise Mertens

Simona Halep a aratat un nivel fantastic in primul set al finalei de la Doha 6-3) si a avut 2-0 in al doilea. Dupa ce a cerut un time-out medical s-a dus la vestiare dupa ce a invocat aparente probleme la spate), Elise Mertens a revenit cu toate fortele in meci reusind sa impinga finala in decisiv 6-4). Nu a mai fost cale de intors, belgianca devenind vioara intai a partidei si pe fondul erorilor nefortate tot mai dese ale Simonei s-a acumulat ceva oboseala si dupa weekendul plin din FedCup). Dupa doua ore si 13 minute, Elise a avut castig de cauza, ea cucerind cel mai important trofeu de pana acum al carierei 3-6, 6-4, 6-3).

Cristian Tudor Popescu, reactie dupa calificarea lui Halep in finala turneului de la Doha: Hopa-Mitica nu se sparge

Simona Halep, locul 3 WTA si principala favorita, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 916. 131 dolari, invingand-o pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-3, 3-6,.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Doha: Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi

Simona Halep a fost invinsa in finala de la Doha, desi a avut 6-3, 2-0 in partida cu Elise Mertens. La ceremonia de premiere, numarul 3 WTA a declarat ca a avut o saptamana extenuanta si si-a dorit sa plece acasa cu trofeul, insa nu a avut resursele necesare pentru a se impune. Am vrut sa plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi, a spus Halep.

VIDEO Simona Halep i-a aratat Elinei Svitolina cine este seful. Punct magistral reusit de jucatoarea noastra la Doha

Simona Halep a facut un meci fantastic si a castigat in semifinalele turneului de la Doha, unde a trecut de Elina Svitolina.

Simona Halep pierde finala de la Doha in fata unei adversare care a simulat o accidentare in setul doi

Simona Halep a avut-o in mana pe Elise Mertens in finala de la Doha la 6-3 si 2-0, dar jucatorea din Belgia a apelat la unul dintre tertipurile acestui sport solicitand un timeout medical care s-a dovedit de departe cea mai inspirata lovitura a meciului. O intrerupere care a scos-o pe Halep din ritm si asa s-a ajuns intr-un set decisiv in care jucatoarea din Romania a cedat fizic.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa de belgianca Elise Mertens cu 3-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 916. 131 dolari.

LIVETEXT Finala turneului de la Doha: Simona Halep - Elise Mertens

Simona Halep porneste ca mare favorita intr-o confruntare in care se va intalni cu o jucatoare in fata careia n-a pierdut niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani.

LIVETEXT Finala turneului de la Doha: Simona Halep - Elise Mertens. Romanca a castigat primul set

Simona Halep porneste ca mare favorita intr-o confruntare in care se va intalni cu o jucatoare in fata careia n-a pierdut niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani.

LIVETEXT Finala turneului de la Doha: Simona Halep - Elise Mertens. Acum se joaca setul decisiv

Simona Halep porneste ca mare favorita intr-o confruntare in care intalneste o jucatoare in fata careia n-a pierdut niciodata, Elise Mertens 21 WTA), in varsta 23 de ani.

Simona Halep pierde cu Elise Mertens, in finala de la Doha

Simona Halep pierde finala de la Doha, dupa ce Elise Mertens a reusit sa intoarca meciul in favoarea ei. Simona a plecat imediat dupa incheierea partidei, dupa ce a acuzat probleme medicale. Romanca s-a tinut de mai multe ori de spate in timpul ultimelor game-uri. Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a juacat prima [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )