Libnet.ro
UNICEF

13:30

Australian Open: Sigura, stabila, puternica - Simona Halep, n optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmeaza duelul cu Serena

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Sigura, stabila, puternica - Simona Halep, n optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmeaza duelul cu Serena

Simona Halep a cedat doar cinci game-uri impotriva experimentatei Venus Williams 6-2, 6-3), jocul liderului mondial fiind unul precis, aproape fara cusur. Simona s-a deplasat foarte bine, a dominat de pe baseline si a jucat perfect din punct de vedere tactic nu i-a dat timp adversarei, a plimbat-o dintr-o parte in alta). Victoria a venit dupa o ora si 17 minute, sentimentul fiind acela ca Venus nu avea cum sa emita pretentii atunci cand Halep joaca precum a facut-o sambata. Capul de afis din optimile de la Australian Open le va aduce fata in fata pe Simona si pe Serena Williams americanca conduce cu 8-1 in meciurile directe, dar fiecare disputa are povestea ei). Cu siguranta am nevoie de un antrenor, a spus Halep la finalul disputei. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Sigura, stabila, puternica - Simona Halep, n optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmeaza duelul cu Serena

Simona Halep a cedat doar cinci game-uri impotriva experimentatei Venus Williams 6-2, 6-3), jocul liderului mondial fiind unul precis, aproape fara cusur. Simona s-a deplasat foarte bine, a dominat de pe baseline si a jucat perfect din punct de vedere tactic nu i-a dat timp adversarei, a plimbat-o dintr-o parte in alta). Victoria a venit dupa o ora si 17 minute, sentimentul fiind acela ca Venus nu avea cum sa emita pretentii atunci cand Halep joaca precum a facut-o sambata. Capul de afis din optimile de la Australian Open le va aduce fata in fata pe Simona si pe Serena Williams americanca conduce cu 8-1 in meciurile directe, dar fiecare disputa are povestea ei). Cu siguranta am nevoie de un antrenor, a spus Halep la finalul disputei.

Halep, meci urias, sambata, la Australian Open: Urmeaza Venus Williams! Simona a maturat cu ea in ultimele intalniri

Simona Halep a ajuns in turul III de la Australian Open, dupa inca un meci de mare lupta, de aceasta data cu Sofia Kenin 37 WTA).

Ora meciului dintre Simona Halep si Sofia Kenin

Simona Halep va reveni pe teren la Australian Open, joi, pentru meciul din turul doi contra americancei Sofia Kenin.

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si SEMNUL CRUCII. Dan Negru: Cel mai bun marketing pentru religie (VIDEO)

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si semnul crucii dupa partida de joi, castigata in fata jucatoarei americane Sofia Kenin. Thanks the heavens above. Imaginea a fost.

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN la AUSTRALIAN OPEN. Cand se joaca partida

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) si americanca Sofia Kenin 20 de ani, 37 WTA) se vor infrunta joi, dupa ora 06:00, in turul 3 de la Australian Open. Simona Halepva juca tot pe arena Rod Laver, cea care i-a.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka si Karolina Pliskova continua competitia; Elise Mertens, eliminata (Rezultatele zilei) - Programul optimilor

Sambata au avut loc ultimele meciuri din turul al treilea de la Australian Open, nume importante precum Simona Halep, Serena Williams, Naomi Osaka, Elina Svitolina sau Karolina Pliskova obtinand calificarea in faza urmatoare a competitiei de la Melbourne. Au parasit turneul de la Antipozi jucatoare precum Elise Mertens, Wang Qiang, Camila Giorgi sau Su-Wei Hsieh. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Halep, fata in fata cu cosmarul Serena: Americanca si-a facut ultima adversara sa planga la Australian Open! Ce ne spun cifrele

In optimile de la Australian Open, Simona Halep va avea parte de cel mai dificil meci de pana acum, urmand sa intalneasca o jucatoare intr-o forma senzationala.

Casele de pariuri au actualizat cotele pentru Australian Open 2019. in continuare, sanse infime pentru Halep

Cele doua victorii cu emotii obtinute de SImona Halep in primele tururi de la Australian Open nu au reusit sa ii impresioneze deloc pe bookmakeri,.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat, sambata, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Venus Williams, o fosta campioana la Antipozi.

Simona Halep este in optimi la Australian Open. Victorie minunata in fata lui Venus Williams

Update:Simona Halep,27 de ani, 1 WTA, a invins-o peVenus Williams,38 de ani, 36 WTA, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute, si urmeaza sa o infrunte pe Serena Williams in optimile de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )