Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cronica de la fata locului: Nu scapam de emotii - Irina Begu, visul numit Australia, finalul de meci intr-un picior si imprevizibila Pauline Parmentier

Hotnews Hotnews,
 Cronica de la fata locului: Nu scapam de emotii - Irina Begu, visul numit Australia, finalul de meci intr-un picior si imprevizibila Pauline Parmentier

Sperantele noastre ca meciul de dublu va fi doar unul de palmares au fost naruite de Pauline Parmentier. Imprevizibila jucatoare franceza a trecut de Irina Begu 6-3, 2-6, 6-2), a amanat sentinta in semifinala de la Rouen si a facut publicul gazda sa viseze cu ochii deschisi la finala cu Australia. Istoria din meciul cu Cehia s-a repetat pana la acest punct, meciul cu numarul cinci fiind cel de care se leaga toate sperantele noastre. continuă pe Hotnews

Cronica de la fata locului: Strigatul leoaicei - Simona Halep, pulsul si victoria cu inima contra lui Caroline Garcia

A cazut si la propriu si la figurat), s-a ridicat si a reluat de fiecare data lupta ca si cand nimic nu ar fi putut sa o abata de la drumul ei. Simona Halep a pierdut la photo-finish primul set 7-6), insa a luptat precum o leoaica care isi apara puii cu orice pret. Si i-a aparat: a invins-o pe Caroline Garcia 6-3, 6-4), iar Romania a trecut din nou in avantaj in fata Frantei 2-1). in Kindarena m-am simtit din nou precum la Cluj: ce public minunat avem! Dar pulsul, pulsul cat e?.

Cronica de la fata locului: Oala sub presiune, rapita si suprematia Simonei Halep (6-3, 6-1 cu Kristina Mladenovic)

Kindarena a fost o adevarata oala sub presiune la meciul Simonei cu Kiki, un test pentru urechile multora. Cele doua galerii s-au intrecut in incurajari, spectacolul din tribune fiind unul total. Pata galbena de rapita a avut castig de cauza in marea albastra, la fel si Halep 6-3, 6-1) in fata lui Mladenovic. Simo s-a eliberat de presiune, a stiut cand si cum sa accelereze, iar victoria a confirmat calculele hartiei: Romania - Franta 1-0.

Cronica de la fata locului: Poveste cu final asteptat - Mihaela Buzarnescu, incordarea si victoria fara dubii a lui Caroline Garcia

Odata cu iesirea de pe teren a Simonei Halep, vraja pare sa fi disparut din Kindarena, nici macar galeria tricolora nereusind sa mai fie la acelasi nivel. Mihaela Buzarnescu a transmis incordare si teama de la primele schimburi, jucatoarea noastra parand coplesita de importanta partidei. Sportiva cu mare experienta, Caroline Garcia a profitat din plin de lacunele din exprimarea Mihaelei, iar victoria s-a conturat in doua seturi 6-3, 6-3). Dupa prima zi de intreceri, Franta si Romania se afla la egalitate, scor 1-1.

LIVE TEXT meciul 4 al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania |Pauline Parmentier - Irina Begu

Irina Begu inceraca sa aduca punctul calificarii in finala Fed Cup pentru Romania. Dupa primele 3 intalniri, tara noastra conduce Franta cu 2-1.

LIVE TEXT meciul 4 al semifinalei Fed Cup dintre Franta si Romania |Avem set decisiv intre Parmentier si Irina Begu

Irina Begu incearca sa aduca punctul calificarii in finala Fed Cup pentru Romania. Dupa primele 3 intalniri, tara noastra conduce Franta cu 2-1.

Irina Begu o inlocuieste pe Mihaela Buzarnescu in al doilea meci de simplu. Cum va arata dublul Romaniei

Florin Segarceanu a hotarat ca in al doilea meci de simplu de azi, contra Frantei sa o introduca pe Irina Begu in locul Mihaelei Buzarnescu, anunta Digi sport.

Irina Begu o inlocuieste pe Mihaela Buzarnescu in al doilea meci de simplu. Cum ar putea arata dublul Romaniei

Florin Segarceanu a hotarat ca in al doilea meci de simplu de azi, contra Frantei sa o introduca pe Irina Begu in locul Mihaelei Buzarnescu, anunta Digi sport.

Schimbarile de ultim moment prind contur: Irina Begu, antrenament intens cu Simona Halep / Ar putea sa o inlocuiasca pe Mihaela Buzarnescu

Irina Begu si-a facut aparitia in Kindarena acolo unde s-a antrenat intens cu Simona Halep. Informatiile din jurul echipei noastre lasa sa se inteleaga faptul ca Irina va fi pe teren in al doilea meci al zilei, confruntare unde s-ar putea duela cu Alize Cornet.

Politistii au primit un telefon si s-au deplasat la fata locului. Au incremenit: Este casa groazei!

Politistii au primit un telefon si s-au grabit sa ajunga la fata locului. Au incremenit. Asa ceva nu au vazut in viata lor. in casa groazei erau tinuti captivi 13 copii. Unul dintre ei a reusit s.

IMAGINEA ZILEI Un sfarsit e un inceput - Irina Begu, in lacrimi la conferinta de presa

Sigur ca eram pregatit pentru o altfel de imaginea zilei, ca mintea mi-a lucrat scenarii toata ziua si ca vedeam o hora a fetelor in Kindarena. N-a fost sa fie, nu de data asta. Fetele au dat tot ce au putut, au fost aproape de o calificare istorica in finala FedCup, insa in sport cineva trebuie sa piarda. Irina Camelia Begu a venit intr-un picior la conferinta de presa, iar pe durata acesteia a avut ochii in lacrimi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )