Libnet.ro
UNICEF

12:30

Roger Federer, modestia, pizza si inima care i va spune mereu ca va ramne un copil de mingi

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer, modestia, pizza si inima care i va spune mereu ca va ramne un copil de mingi

La finalul saptamanii trecute a castigat al 99-lea turneu al carierei la Basel), dupa o finala in care a fost implicat si tenisul romanesc, reprezentat foarte bine de Marius Copil. Ajuns la 37 de ani, Roger Federer isi aduce aminte foarte bine pasaje din viata de copil de mingi, una care i-a influentat semnificativ cariera. Campionul elvetian i-a cinstit pe copiii de mingi de la Basel cu pizza, a primit o medalie din partea acestora si a marturisit fara urma de indoiala: in inima lui va ramane toata viata un copil de mingi. continuă pe Hotnews

Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer (FOTO, VIDEO)

UPDATE 19:00 Marius Copil a tinut un discurs emotionant dupa meciul pierdut in finala turneului de la Basel in fata lui Roger Federer. Tenismenul roman, care a avut lacrimi in ochi in momentul premierii, a.

Marius Copil a pierdut DRAMATIC finala de la Basel. Romanul a luptat FANTASTIC cu legendarul Roger Federer. Discursul emotionant tinut dupa meci (FOTO, VIDEO)

UPDATE 19:00 Marius Copil a tinut un discurs emotionant dupa meciul pierdut in finala turneului de la Basel in fata lui Roger Federer. Tenismenul roman, care a avut lacrimi in ochi in momentul premierii, a.

ATP Basel: Saptamna de vis, stopata doar de Roger Federer - Marius Copil, nvins n cea mai importanta finala a carierei (6-7, 4-6)

Lajovic, Harrison, Cilic, Fritz si fratii Zverev s-au inclinat rand pe rand in fata jocului precis si agresiv al lui Marius Copil. Aflat in cea mai buna saptamana a carierei, jucatorul nostru a fost stopat doar de marele Roger Federer, dupa o finala la Basel in care Marius al nostru a reusit cate un break in fiecare din cele doua seturi 6-75), 4-6). Ajuns pe locul 60 in lume dupa ultimele victorii, Copil trebuie sa se hraneasca cu toate lucrurile bune din ultimele zile si sa incerce sa ramana cat mai aproape de nivelul aratat, potential exista. Cat despre Mister Perfect, are 9 coroane la Basel, 99 de titluri in total si ne bucura inca privirile la cei 37 de ani ai sai.

ATP Basel: Marius Copil vs Roger Federer (de la ora 16:00) / O sansa n cariera

Nu este la indemana pentru oricine sa-l intalneasca pe marele Roger Federer intr-o finala a unui turneu cu atat mai putin daca te afli pe locul 93 in lume), iar daca acest lucru se intampla la Basel competitia de casa a elvetianului) atunci poti sa consideri ca poate fi o ocazie unica in cariera. Marius Copil a trait saptamana carierei la Basel, iar finala cu Mister Perfect nu poate fi decat un vis implinit. Disputa Marius Copil vs Roger Federer va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 16:00.

VIDEO Lovitura zilei: Gilles Simon, magie de la fileu contra lui Roger Federer

Cu toate ca a pierdut meciul din sferturile turneului de la Basel, Gilles Simon a reusit lovitura zilei impotriva lui Roger Federer, francezul finalizand un punct din apropierea fileului cu o executie care l-a impresionat chiar si pe marele campion elvetian.

VIDEO Rezumatul finalei dintre Roger Federer si Marius Copil: punct senzational reusit de roman

Marius Copil a fost invins de Roger Federer in finala turneului de 500 de puncte Swiss Indoor, 7-6, 6-4 in favoarea jucatorului elvetian.

Marius Copil a pierdut finala de la Basel, in fata lui Roger Federer, dupa un meci cu scor strans

Tenismanul roman Marius Copil a fost invins in doua seturi, 7-6 7/5), 6-4, de elvetianul Roger Federer, duminica, in finala turneului ATP 500 de la Basel Elvetia), dotat cu premii totale de 1.

AVERTISMENTUL lui Roger Federer pentru Marius Copil: Sper ca a consumat multa energie, pentru ca eu ma simt foarte proaspat. Abia astept!

Elvetianul Roger Federer 3 ATP) va fi adversarul romanului Marius Copil in finala de duminica a turneului de la Basel. Marele campion a spus, sambata, ca abia asteapta meciul cu Marius Copil, aratand ca.

Marius Copil: Ce meci! Finala la Basel cu Roger Federer. Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea

Tenismanul Marius Copil a declarat ca victoria cu Aleksandr Zverev este una dintre cele mai frumoase din viata lui, el fiind incantat ca adversarul din finala de la Basel va fi Roger Federer.

Pe Marius Copil il asteapta meciul carierei: va juca impotriva lui Roger Federer in finala turneului de la Basel

Marius Copil va juca in finala turneului de la Basel cu elvetianul Roger Federer, cel mai bun jucator de tenis din istorie.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )