Libnet.ro
UNICEF

10:15

Totul despre derby-ul orasului Manchester: City contra United

Online Sport Online Sport,
Totul despre derby-ul orasului Manchester: City contra United

Un nou episod din derby-ul orasului Manchester se va consuma la finalul acestei saptamani intre marile rivale City si United. Partida e programata duminica de la ora 18:30. continuă pe Online Sport

VIDEO Raheem Sterling si faultul gazonului/ Manchester City vs Sahtior Donetk 6-0

Faza zilei vine din meciul disputat de Manchester City, pe teren propriu, impotriva lui Sahtior Donetk, scor 6-0. in minutul 24, la scorul de 1-0 pentru formatia sa, Raheem Sterling a intrat in careu, a lasat defensiva Sahtiorului in urma, insa nu a trecut si de ultimul adversar: gazonul. Englezul se pregatea sa traga la poarta si s-a impiedicat singur, lovind cu piciorul in gazon. Chiar daca momentul ar fi trebuit sa ramana doar unul amuzant, acesta a avut si implicatii serioase. Arbitrul Viktor Kassai a dictat o lovitura de la 11 metri, pe care Gabriel Jesus a transformat-o in golul secund al cetatenilor.

Victorie record pentru Manchester City in Liga Campionilor. Au depasit acel 5-0 cu Steaua

Manchester City a bifat, miercuri seara, cel mai mare succes din istoria participarilor in Liga Campionilor.

Anamaria Prodan a RECUNOSCUT! Totul despre divortul dintre ea si Laurentiu Reghecampf in doar sase cuvinte (FOTO)

Anamaria Prodan a reactionat, in toiul zvonurilor legate despre un posibil divort al sau de Laurentiu Reghecampf. Fotografia si mesajul pe care le-a postat pe internet spun totul despre starea ei si de re.

Champions League: Manchester United ntoarce scorul si cstiga n ultimele minute cu Juventus, Manchester City si Real Madrid obtin victorii categorice (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc ultimele partide din etapa a patra a grupelor Champions League. Manchester United a reusit sa intoarca scorul in ultimele minute ale partidei cu Juventus, dupa ce Cristiano Ronaldo marcase un gol dintr-un sut fara preluare. in alte meciuri ale serii, Manchester City si Real Madrid au zdrobit Sahtior 6-0), respectiv Plzen 5-0).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )