Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open: Sigura, stabila, puternica - Simona Halep, n optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmeaza duelul cu Serena

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Sigura, stabila, puternica - Simona Halep, n optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmeaza duelul cu Serena

Simona Halep a cedat doar cinci game-uri impotriva experimentatei Venus Williams 6-2, 6-3), jocul liderului mondial fiind unul precis, aproape fara cusur. Simona s-a deplasat foarte bine, a dominat de pe baseline si a jucat perfect din punct de vedere tactic nu i-a dat timp adversarei, a plimbat-o dintr-o parte in alta). Victoria a venit dupa o ora si 17 minute, sentimentul fiind acela ca Venus nu avea cum sa emita pretentii atunci cand Halep joaca precum a facut-o sambata. Capul de afis din optimile de la Australian Open le va aduce fata in fata pe Simona si pe Serena Williams americanca conduce cu 8-1 in meciurile directe, dar fiecare disputa are povestea ei). Cu siguranta am nevoie de un antrenor, a spus Halep la finalul disputei. continuă pe Hotnews

Australian Open: Sigura, stabila, puternica - Simona Halep, n optimi la Melbourne (6-2, 6-3 cu Venus Williams) / Urmeaza duelul cu Serena

Simona Halep a cedat doar cinci game-uri impotriva experimentatei Venus Williams 6-2, 6-3), jocul liderului mondial fiind unul precis, aproape fara cusur. Simona s-a deplasat foarte bine, a dominat de pe baseline si a jucat perfect din punct de vedere tactic nu i-a dat timp adversarei, a plimbat-o dintr-o parte in alta). Victoria a venit dupa o ora si 17 minute, sentimentul fiind acela ca Venus nu avea cum sa emita pretentii atunci cand Halep joaca precum a facut-o sambata. Capul de afis din optimile de la Australian Open le va aduce fata in fata pe Simona si pe Serena Williams americanca conduce cu 8-1 in meciurile directe, dar fiecare disputa are povestea ei). Cu siguranta am nevoie de un antrenor, a spus Halep la finalul disputei.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

Halep, meci urias, sambata, la Australian Open: Urmeaza Venus Williams! Simona a maturat cu ea in ultimele intalniri

Simona Halep a ajuns in turul III de la Australian Open, dupa inca un meci de mare lupta, de aceasta data cu Sofia Kenin 37 WTA).

Ora meciului dintre Simona Halep si Sofia Kenin

Simona Halep va reveni pe teren la Australian Open, joi, pentru meciul din turul doi contra americancei Sofia Kenin.

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si SEMNUL CRUCII. Dan Negru: Cel mai bun marketing pentru religie (VIDEO)

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si semnul crucii dupa partida de joi, castigata in fata jucatoarei americane Sofia Kenin. Thanks the heavens above. Imaginea a fost.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Sofia Kenin 6-3, 6-7(5), 6-4/ Thriller pe Rod Laver Arena - Victoria nervilor tari

Inainte de startul AO, Simona vorbea despre lipsa meciurilor, a tensiunii pe care o gasesti doar in meciurile cu miza. A primit cu varf si indesat in disputa cu promitatoarea Sofia Kenin, liderul mondial trecand de la extaz la agonie si invers. A condus cu 1-0 la seturi si 3-0, a pierdut controlul, iar apoi a fost nevoita sa stranga din dinti si sa revina de la 2-4 in decisiv. A fost genul de meci pe placul spectatorilor neutri, pe Rod Laver Arena ruland un adevarat thriller: 6-3, 6-75), 6-4 pentru Simona, dupa o batalie de doua ore si 31 de minute. Liderul mondial a supravietuit genului de partida care sa-ti redea increderea in propriile forte. in turul trei de la Australian Open, Halep va da peste Venus Williams.

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN la AUSTRALIAN OPEN. Cand se joaca partida

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) si americanca Sofia Kenin 20 de ani, 37 WTA) se vor infrunta joi, dupa ora 06:00, in turul 3 de la Australian Open. Simona Halepva juca tot pe arena Rod Laver, cea care i-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )