Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un cunoscut fotbalist din Romania s-a despartit de sotie

Antena3 Antena3,
Un cunoscut fotbalist din Romania s-a despartit de sotie

Fostul fotbalist Gica Craioveanu a divortat de sotia sa Gemma acum cateva luni, dar anuntul a fost facut public acum cateva zile. Da, am divortat! Dar tin sa precizez ca am o relatie extraordinara cu. continuă pe Antena3

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

City-break intr-o statiune balneara din Romania: care e oferta si cat costa cazarea

Un city break intr-una din cele 34 de statiuni balneare din Romania inseamna relaxare si posibilitati de tratament. Pe langa locurile unde oamenii primesc tratamente cu namol si fac bai in ape minerale, exista mai multe hoteluri in care functioneaza.

SUA ingrijorate de evolutiile privind statul de drept din Romania

Secretarul de stat adjunct pentru Afaceri Politice al Departamentului de Stat al SUA, David Hale, a afirmat ieri seara ca a transmis presedintelui Klaus Iohannis si vicepremierului Ana Birchall ingrijorarile Statelor Unite generate de evolutiile recente din Romania privind statul de drept si politicile fiscale adoptate in decembrie.

Tudorel Toader: Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta

Toate instantele de judecata din Romania vor fi dotate cu echipamente de videoconferinta, motiv pentru care Ministerul Justitiei a initiat deja o procedura de achizitie publica in acest sens, relateaza.

Noi acuzatii la adresa medicilor dintr-un mare spital din Romania: O fetita a fost trata pentru rosu in gat, desi avea pneumonie severa

Un nou caz de posibila diagnosticare gresita a unui copil de catre pediatrii de la Spitalul Judetean din Valcea a iesit la iveala dupa protestul de sambata, din fata unitatii spitalicesti, organizat.

Crima sangeroasa intr-un club din Romania. Criminalul a fost eliberat recent din inchisoare in baza recursului compensatoriu

Un tanar de 25 de ani a murit, duminica, la Spitalul din Medias, judetul Sibiu, acesta fiind injunghiat in timpul noptii, in urma unui conflict izbucnit intre mai multi localnici, intr-un club. Se pare.

JEAN-CLAUDE JUNCKER: Vreau sa-mi inchei mandatul facand din Romania un membru Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si-a exprimat astazi speranta ca, pana la finalul mandatului acestei Comisii, Romania sa devina membru al spatiului Schengen.

Nestle inchide singura fabrica din Romania

Nestle Romania si-a anuntat intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din Timisoara, pana la finalul lunii mai 2019, unde produce napolitanele Joe brand romanesc), potrivit informatiilor transmise pentru ZIARUL BURSA de reprezentantii companiei.

Previziuni 2019: Anul nou vine cu noi provocari pentru jucatorii din piata farmaceutica din Romania

Anul 2019 vine cu noi provocari pentru jucatorii din piata farmaceutica din Romania. De la inceputul anului se fac schimbari referitor la preturile la medicamentele din Canamed, producatorii de medicamente asteapta o decizie privind modificarea taxei.

Acesta este orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Los Angeles

Bucurestiul se claseaza pe locul 168 dintr-un total de 226 in topul celor mai bune orase din lume, din punct de vedere al nivelului de trai. Capitala este surclasata chiar si de Cluj-Napoca, Iasi si.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )