Libnet.ro
UNICEF

12:00

Kylian Mbappe, cel mai scump fotbalist din lume, Messi pe 7, Ronaldo abia pe 19

Adevărul Adevărul,
Kylian Mbappe, cel mai scump fotbalist din lume, Messi pe 7, Ronaldo abia pe 19

Conform unui studiu al Centrului international pentru studii sportive CIES), internationalul francez de doar 20 de ani, Kylian Mbappe, este considerat mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa,. continuă pe Adevărul

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

Cel mai performant robot din lume folosit n chirurgia spinala si neurochirurgie, la spitalul din Iasi

Cel mai performant robot folosit in chirurgia spinala si neurochirurgie a intrat in dotarea Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, valoarea acestuia fiind de 1,2 milioane de euro, anunta Agerpres. Potrivit managerului Spitalului de Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iasi, medicul Lucian Eva, incepand de vineri, unitatea medicala este singura din tara care detine o astfel de tehnologie de ultima generatie.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

Veste buna pentru romanii cu credite. Indicele Robor la trei luni a coborat cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 2,94%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Business report: Romnia importa energie electrica la cel mai mare pret din regiune; Statele europene de unde au provenit cele mai multe alimente cu risc pentru populatie; Turistii straini, surprinsi de suma pe care au cheltuit-o n Romnia, de Revelion

Harta judetelor care atrag cei mai multi turisti. Unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri. Cea mai mare crestere a numarului de turisti. Pretul aurului a atins cel mai inalt nivel din aprilie 2017. Cu cat se vinde gramul. Cotatiile publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR) arata o.

Adut Akech, desemnata cel mai bun model din lume. Povestea tinerei de 19 ani, originara din Sudan: Voi ramane o refugiata FOTO

Tanara de origine sudaneza, Adut Akech, in varsta de 19 ani, a fost numita cel mai bun model din lume, devansandu-le astfel pe supermodelele Gigi si Bella Hadid.

Un miliardar japonez a dobort recordul mondial pentru cel mai distribuit tweet din istorie

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa a doborat luni recordul celui mai redistribuit tweet din istorie, cu un mesaj in care promitea un premiu de peste 8. 000 de euro abonatilor sai, scrie AFP.

Care a fost, de fapt, cea mai veche profesie din lume

Potrivit unui nou studiu, primii specialisti din istorie au fost samanii numiti sipreoti, vrajitori, oameni sfinti, druizi etc. in functie de cultura). Aceastia au aparut concomitent in.

Cel mai vizionat din istoria Netflix, inspirat de SINUCIDERILE DIN ROMANIA! Peste 45 de milioane de utilizatori in 7 zile

Cel mai vizionat film din istoria Netflix. Peste 45 de milioane de utilizatori in 7 zile Netflix a anuntat filmul care a batut orice record din istoria companiei de streaming, potrivit Stirile Pro Tv. Bird.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )