Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce NEBUNIE: Ziarul de casa al lui Real Madrid anunta ca gruparea blanco este pe urmele unui fotbalist ROMAN!

B1 B1,
Ce NEBUNIE: Ziarul de casa al lui Real Madrid anunta ca gruparea blanco este pe urmele unui fotbalist ROMAN!

Anuntul zilei vine din Spania, acolo unde un fotbalist roman a intrat in atentia marelui club Real Madrid, informeaza ziare. com. Andrei Florin Ratiu 20 de ani) este norocosul fotbalist roman care a intrat in. continuă pe B1

Aproape plecat de la Real Madrid, Karim Benzema nu duce lipsa de oferte! Una dintre cele mai mari echipe ale Angliei il doreste cu insistenta

Karim Benzema 31 de ani) este tot mai aproape sa o paraseasca pe Real Madrid, dar nu duce lipsa de oferte. Chelsea Londra ar fi foarte interesata sa-si adjudece serviciile atacantului francez, anunta Goal.

Pariati pe Real Madrid - Real Sociedad

Real Madrid revine pe Santiago Bernabeu pentru primul meci din 2019 dupa remiza de la Villarreal, scor 2-2. Vedeti aici cotele meciului Real Madrid - Real Sociedad.

VIDEO Real Madrid, nvinsa de Real Sociedad, scor 0-2/ VAR-ul, inutil

Real Madrid a fost invinsa de Real Sociedad, scor 0-2, intr-un meci din etapa a 18-a din La Liga. Pe langa jocul greoi al echipei lui Solari, presa iberica se declara nemultumita si de arbitrul care a ales sa nu consulte VAR-ul la o faza din minutul 65, cand Vinicius a fost faultat de portarul Rulli. in urma acestui rezultat, Los Blancos coboara pe locul al cincelea, la zece puncte in urma Barcelonei.

Dupa o noua infrangere in La Liga, Perez a gasit consolarea perfecta pentru fanii blanco: Real Madrid a facut primul transfer al iernii

Florentino Perez, conducatorul lui Real Madrid, a incercat sa-i consoleze pe fanii blanco, dupa o noua infangere in La Liga, 0-2 in compania celor de la Sociedad, si a anuntat primul transfer al.

Real Madrid l-a transferat pe Brahim Diaz (19 ani, de la Manchester City)

Mijlocasul Brahim Abdelkader Diaz, jucator spaniol de 19 ani, aflat de cinci ani la Manchester City, a semnat un contract valabil pana in 2025 cu Real Madrid, informeaza marca. com.

Real Madrid pierde acasa cu Sociedad. Solari, criticat puternic

Cu un singur punct a ramas Real Madrid dupa primele doua meciuri disputate in acest an in La Liga.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )