Libnet.ro
UNICEF

01:05

incredibilul caz al lui Emiliano Sala! Totul despre tranferul, euforia, cautarile, moartea si lupta pentru bani care au orbitat, pe rand, in jurul afacerii

Adevărul Adevărul,
incredibilul caz al lui Emiliano Sala! Totul despre tranferul, euforia, cautarile, moartea si lupta pentru bani care au orbitat, pe rand, in jurul afacerii

Povestea unuia dintre cele mai tari transferuri de fotbalisti in fotbalul mondial ale acestui inceput de an a avut o desvasurare abracadabranta si este departe de a se fi incheiat. continuă pe Adevărul

incredibilul caz al lui Emiliano Sala! Totul despre transferul, euforia, disparitia, cautarile, moartea si lupta pentru bani din jurul afacerii

Povestea unuia dintre cele mai tari transferuri de fotbalisti ale acestui inceput de an in fotbalul mondial a avut o desvasurare abracadabranta si este departe de a se fi incheiat.

FOTO Emotionant: Cine nca l asteapta pe Emiliano Sala acasa, n Argentina

Aeronava care il transporta pe Emiliano Sala de la Nantes la Cardiff a fost gasita la 63 de metri sub apa, in Canalul Manecii. Un cadavru a putut fi vazut in epava, fara a se putea preciza momentan despre cine este vorba. O fotografie emotionanta a fost postata pe Facebook de sora lui Emiliano, . Este vorba despre Nala, cainele familiei, cel care inca il asteapta in dreptul usii pe fotbalistul disparut pe 21 ianuarie.

Emotionant! Iata cine il asteapta acasa pe Emiliano Sala: Sta lipit de usa (FOTO)

E tristete mare in familia lui Emiliano Sala. Sora fotbalistului a postat pe Facebook un mesaj emotionant. Este vorba despre Nala, cainele familiei, cel care inca il asteapta in dreptul usii pe fotbalistul.

Tristete profunda in Argentina dupa confirmarea mortii lui Emiliano Sala

Confirmarea mortii fotbalistului Emiliano Sala, joi, a provocat un val de emotii in Argentina, in special in randul locuitorilor din Progreso, unde a crescut jucatorul, mergand pana la presedintele Argentinei, Mauricio Macri, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Un ultim omagiu pentru Emiliano Sala - Minut de reculegere si aplauze la meciurile din Ligue 1 si Ligue 2

Un minut de reculegere si aplauze va fi tinut pe toate terenurile inainte de inceperea meciurilor din Ligue 1 si Ligue 2 de la finalul acestei saptamani, in memoria atacantului argentinian Emiliano Sala, al carui corp a fost identificat joi, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal din Franta, potrivit AFP.

MOARTEA lui Emiliano Sala a fost CONFIRMATA! Corpul recuperat de pe fundul marii este cel al fotbalistului argentinian

Corpul descoperit joi din epava avionului care a disparut deasupra Canalului Manecii pe 21 ianuarie a fost identificat de autoritati ca fiind cel al fotbalistului argentinian Emiliano Sala, 28 de.

A fost gasit trupul lui Emiliano Sala

Autoritatile britanice au anuntat, vineri, ca trupul gasit in epava avionului disparut si ulterior gasit pe fundul Canalului Manecii este al fotbalistului argentinian Emiliano Sala.

Durere n Argentina dupa confirmarea mortii lui Emiliano Sala - Presedintele tarii a transmis condoleante

Confirmarea mortii fotbalistului Emiliano Sala, joi, a provocat un val de emotii in Argentina, in special in randul locuitorilor din Progreso, unde a crescut jucatorul, mergand pana la presedintele Argentinei, Mauricio Macri, informeaza AFP.

Corpul fotbalistului Emiliano Sala a fost identificat

Corpul fotbalistului argentinian Emiliano Sala, care a disparut dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit in Canalul Manecii, a fost identificat, a confirmat joi seara politia din comitatul britanic Dorset, relateaza Mediafax citand postul CNN.

Corpul recuperat din avionul prabusit in Canalul Manecii este al lui Emiliano Sala

Corpul aflat in epava avionului prabusit in Canalul Manecii si recuperat, miercuri seara, este al fotbalistului Emiliano Sala, au anuntat autoritatile britanice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )