Libnet.ro
UNICEF

18:00

BOMBA ANULUI in fotbalul romanesc! Cel mai mare antrenor REVINE in Liga I! Ce SALARIU URIAS va avea si pe cine va antrena

B1 B1,
BOMBA ANULUI in fotbalul romanesc! Cel mai mare antrenor REVINE in Liga I! Ce SALARIU URIAS va avea si pe cine va antrena

Unul dintre cei mai buni antrenori romani este la un pas de a reveni in tara. Dan Petrescu, 50 de ani, va fi, in proportie mare, din iarna, noul antrenor de la CFR Cluj, anunta digisport. ro. Tehnicianul s-a. continuă pe B1

Cel mai mare hub din lume WeWork primeste o finantare de 3 miliarde de dolari

Lantul de spatii de colaborative hub-uri) primeste o finantare de 3 miliarde de dolari de la fondul de investitii japonez Softban si devine cel mai mare startup din Statele Unite, la o evaluare de 42 de miliarde de dolari, depasind Airbnb sau SpaceX.

Roger Federer dezvaluie care e cel mai mare avantaj pe care il au jucatorii de tenis

Roger Federer, probabil cel mai valoros jucator de tenis din toate timpurile, a explicat public care este cel mai mare avantaj al celor care practica acest sport.

Atentie! Romanii din aceste zone au cel mai mare risc de diabet

Presedintele Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, Romulus Timar, a declarat recent, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca in zona de Nord-Est exista una dintre cele mai mari.

Utile: Studiu: romnii din aceste zone au cel mai mare risc de diabet; Dieta pentru fertilitate: 5 sfaturi pentru a ramne nsarcinata de Sarbatori; Ce plante te ajuta sa nvingi anxietatea

Sanatatea inimii ar putea fi afectata de mancatul seara. Un nou studiu sugereaza ca mesele luate seara, tarziu afecteaza sanatatea inimii. Cercetatorii au prezentat in cadrul Sesiunilor Stiintifice Ale Asociatiei Cardiace din SUA un studiu ce dovedeste ca. Obiceiul care ucide! Persoanele care fac asta mai mult de 6 ore pe zi au un risc crescut de boli cardiovasculare si mortalitate. intr-o societate in care este de-ajuns sa intinzi mana ca sa te bucuri de beneficiile lumii moderne, inactivitatea a.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

De ce a scazut cotatia bitcoin la cel mai mic nivel din ultimul an

Cotatia bitcoin a scazut cu mai mult de 12%, atingand cel mai slab nivel din mai mult de un an. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat sub 5500 de dolari 5495 de dolari la momentul redactarii acestui articol), departe de nivelul pe care l-a atins in timpul ascensiunii de la sfarsitul anului 2017.

Un crater mai mare dect Parisul a fost descoperit sub gheata din Groenlanda

Un meteorit gigant s-a prabusit in Groenlanda, acum cel putin 12. 000 de ani, creand un crater mai mare decat orasul Paris, care a fost descoperit recent sub gheata de catre un radar, au anuntat miercuri cercetatorii, relateaza AFP.

ING Bank Romania - profit brut mai mare cu 31%

Profitul brut inregistrat in primele noua luni ale acestui an de ING Bank Romania este de 603 milioane lei, cu 31% mai mare fata de cel din perioada similara a lui 2017. Conform unui comunicat de presa, cresterea organica puternica data de volume si tranzactii mai mari a dus la venituri majorate cu 28%, depasind 1,35 miliarde lei, in perioada analizata.

FOTO Cel mai mare producator de senzori pentru industria aviatica din lume a inaugurat fabrica din Romania. E un proiect strategic al americanilor

Furnizorul de conectori si senzori TE Connectivity a inaugurat oficial, miercuri, fabrica din Romania. Aceasta a fost deschisa la Dumbravita judetul Timis) si asigura momentan 70 de locuri de munca.

Eurostat: in octombrie, Romania a avut a doua cea mai mare inflatie din UE

Romania a avut, in octombrie, a doua cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana, de 4,2%, fiind depasita la acest capitol doar de Estonia, cu 4,5%, a informat vineri Eurostat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )