Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bine platit fotbalist a lui Gigi Becali a fost lasat in fundul gol de catre iubita lui. Dennis Man a fost lasat fara masina si fara pantaloni.

B1 B1,
Cel mai bine platit fotbalist a lui Gigi Becali a fost lasat in fundul gol de catre iubita lui. Dennis Man a fost lasat fara masina si fara pantaloni.

Dennis Man este unul dintre cei mai bine cotati jucatori din fotbalul romanesc, in acest moment. Cu o cota de peste 20 de milioane de dolari stabilita de Becali, Man abia asteapta sa-i iasa pasienta. continuă pe B1

Helmuth Duckadam demisioneaza de la FCSB. Fostul portar al Stelei `86, umilit de Gigi Becali: De el era cel mai putin nevoie la club, de aia i s-a taiat cel mai mult din salariu

Gigi Becali l-a indepartatdin functia de presedinte de imagine al FCSB pe Helmuth Duckadam, fostul portar de glorie al Stelei `86, cel care avea sa apere patru penalty-uri in finala cu FC Barcelona de la.

Transfer record pentru Gigi Becali. Florinel Coman pleaca de la FCSB si devine cel mai scump jucator din istoria Ligii 1

Gigi Becali e pe cai mari. Florinel Coman, unul dintre cele mai bune produse de export ale latifundiarului din Pipera, se afla pe picior de plecare. Giovanni Becali este cel care a facut anuntul. Despartirea lui.

Harlem Gnohere, cu cartile pe masa. Dezvaluirea care-i confirma lui Gigi Becali banuielile: Doar asta mancam

Harlem Gnohere 32 de ani), fost atacant la FCSB, a dezvaluit ce-i va lipsi cel mai mult din Romania. Derby-urile FCSB - Dinamo si mai ales. Papanasii. Harlem Gnohere l-a exasperat pe Gigi Becali.

Gigi Becali surprinde: Nu sunt idiot si nebun!. Ce l-a indemnat sa faca un anunt apocaliptic

Patronul FCSB e vazut drept cel mai potent om de fotbal din Romania, insa criza care bate la usa l-a speriat si pe el.

Gigi Becali, declaratie controversata: Daca un om cheltuie 20 de milioane, sa mai faca si puscarie? E strigator la cer

Gigi Becali a transmis o declaratie controversata, dupa ce a iesit de la audierile Curtii de Apel. Finantatorul de la FC U Craiova 1948 este acuzat de evaziune fiscala in cazul transferului atacantului la FCSB, in 2011.

Motivatia pentru plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB: De el era nevoie cel mai putin

Helmut Duckadam, eroul de la Sevilla, si-a anuntat plecarea de la FCSB in direct la tv, cu putin timp inainte de startul partidei dintre CFR si formatia patronata de Gigi Becali. Explicatia oficiala venita din partea omului de afaceri dupa aceasta demisie a fost urmatoarea: de Duckadam era cea mai putina nevoie la club.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce a devenit bunic. Teodora, fiica sa, a nascut o fetita

Gigi Becali este bunic. Gigi Becali, patronul FCSB, este in culmea fericirii. Fiica sa cea mare, Teodora, a nascut o fetita perfect sanatoasa.

Gigi Becali, anunt-bomba despre revenirea in politica: Implicatia mea va fi sa distrug USR-ul satanic

Fostul presedinte al Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Gigi Becali a dezvaluit miercuri ca ar putea reveni in politica doar cu scopul de a distruge partidul Uniunea Salvati Romania USR), despre care afirma ca este satanic.

DigiSport: Gigi Becali, incurcat teribil de masca. Aparitie spectaculoasa a omului de afaceri la Craiova

Gigi Becali a fost nevoit sa mearga in cursul zilei de astazi la Craiova, pentru a se prezenta la Curtea de Apel, acolo unde a fost citat ca martor, atat el, cat si presedintele FCSB, Valeriu Argaseala, in procesul privind vanzarea lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la echipa omului de afaceri din Pipera.

Gigi Becali, audiat ca martor in Craiova. S-a dus cu avionul la instanta

Gigi Becali a ajuns la Craiova, unde este obligat sa participe ca martor intr-un proces. Omul de afaceri a ratat ultimul termen, asa ca instanta l-a avertizat ca va fi adus cu jandarmii daca nu se prezinta singur de data aceasta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )