Libnet.ro
UNICEF

19:46

CRIZA in fotbalul din Turcia. Cele mai mari cluburi, in pragul FALIMENTULUI

B1 B1,
CRIZA in fotbalul din Turcia. Cele mai mari cluburi, in pragul FALIMENTULUI

Dupa ce au dominat campionatul intern timp de decenii la rand, cei Trei Mari - asa cum sunt cunoscute Galatasaray, Fenerbahce si Besiktas - sunt fortate sa caute surse de finantare aditionale pentru a evita. continuă pe B1

Romania, printre statele europene cu cele mai mari scumpiri la alimente! Ce s-a scumpit, ce s-a ieftinit si cum stau alte tari din UE la acest capitol

Alimentele din tara noastra s-au scumpit cu 11,4% in ultimii opt ani, dar chiar si asa Romania se afla departe de statele cu cele mai mari majorari de pret din acest punct de vedere, relateaza.

Finantarea unicornului UiPath, printre cele mai mari tranzactii din 2018 pe piata de achizitii din Romnia

Piata de fuziuni si achizitii din Romania s-a apropiat de 2 miliarde de euro in 2018, arata o analiza a Deloitte Romania realizata pe baza surselor publice si a tranzactiilor cu valoare comunicata. Luand in calcul si tranzactiile a caror valoare nu a fost comunicata, piata totala a fuziunilor si achizitiilor din Romania se situeaza intre 3,8 si 4,3 miliarde de euro, potrivit estimarilor firmei de analiza. Printre cele mai mari tranzactii de anul trecut se numara si prima finantare atrasa de UiPath, acordata de catre Accel, Capital G si Kleiner Perkins Caufield Byers - 124 de milioane de euro. in urma acestei tranzactii, UiPath a devenit primul unicorn romanesc - un startup a carui evaluare a depasit 1 miliard de dolari.

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Aproape plecat de la Real Madrid, Karim Benzema nu duce lipsa de oferte! Una dintre cele mai mari echipe ale Angliei il doreste cu insistenta

Karim Benzema 31 de ani) este tot mai aproape sa o paraseasca pe Real Madrid, dar nu duce lipsa de oferte. Chelsea Londra ar fi foarte interesata sa-si adjudece serviciile atacantului francez, anunta Goal.

Adi Mutu implineste azi 40 de ani! Interviu inedit cu Briliantul: Care sunt cele mai mari regrete, unde s-a simtit cel mai bine si cine ar trebui sa joace in rolul de vietii sale

Adrian Mutu, cel mai cunoscut international roman din fotbal in acest mileniu, implineste astazi varsta de 40 de ani. Prin urmare, gsp. ro a realizat un interviu in exclusivitate cu Briliantul, care.

S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Partia de schi de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, inceputa in anul 2009, a fost deschisa pe 5 ianuarie, in prezenta ministrului Turismului, Bogdan Trif. Partia are aproape 3 kilometri, iar investitia se ridica la peste 71 de milione de lei.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

in Arabia Saudita, rezervele de petrol- mult mai mari

Arabia Saudita, cel mai important membru al Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol OPEC), a anuntat, ieri, ca rezervele sale de petrol, care la nivel mondial ocupa locul al doilea dupa cele ale Venezuelei, sunt mai mari.

in Arabia Saudita, rezervele de petrol - mult mai mari

Arabia Saudita, cel mai important membru al Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol OPEC), a anuntat, ieri, ca rezervele sale de petrol, care la nivel mondial ocupa locul al doilea dupa cele ale Venezuelei, sunt mai mari.

Hoverboard scooter electric cele mai ieftine 6 modele. Maximum 1.000 de lei

Hoverboard scooter electric a ocupat alaturi de smartphone cele mai inalte pozitii in topul celor mai dorite cadouri de Craciun in 2018. Si cine crede ca aceste scootere electrice sunt prea scumpe pentru a satisface dorintele copiilor mai mari, tinerilor si adultilor se insala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )