Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primele declaratii dupa decesul lui Ionut Popa. Ce a discutat cu Marius Sumudica, cu putin timp inainte de tragedie

B1 B1,
Primele declaratii dupa decesul lui Ionut Popa. Ce a discutat cu Marius Sumudica, cu putin timp inainte de tragedie

Doliu in fotbalul romanesc. Antrenorul Ionut Popa a murit joi, 25 iunie 2020, in urma unui stop cardio-respirator, dupa o lupta de un an si jumatate cu o boala necrutatoare. La scurt timp dupa aflarea neferic. continuă pe B1

Ionut Popa a murit la 67 de ani. Fostul antrenor a fost internat in spital dupa ce a suferit un stop cardio-respirator

Ionut Popa s-a stins din viata la varsta de 67 de ani, din cauza unor probleme medicale cu care s-a confruntat in ultimul timp.

A murit antrenorul Ionut Popa

La 67 de ani antrenorul Ionut Popa a murit, joi, dupa o suferinta de mai bine de un an.

VIDEO Imagini tulburatoare: Mircea Rednic a izbucnit in plans dupa moartea lui Ionut Popa

Tehnicianul celor de la Poli Iasi, formatie care, in trecut, a fost pregatita si de cel care s-a stins astazi, nu si-a putut stapani lacrimile la intalnirea cu jurnalistii.

Ionut Popa suferea de o boala cumplita. Fostul antrenor era in coma de 16 zile

Ionut Popa a murit joi, 25 iunie, la varsta de 67 de ani. Popa, unul dintre cei mai iubiti si carismatici antrenori din Romania, suferea de o boala incurabila. La inceputul anului 2020, Ionut Popa a.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit antrenorul Ionut Popa

Antrenorul Ionut Popa a murit, joi, la varsta de 67 de ani, la Spitalul Judetean Arad, unde era internat, informeaza specialarad. ro. La 9 iunie, Popa a suferit un stop cardio-respirator si a fost internat de urgenta la spital.

A murit antrenorul Ionut Popa. Doliu in fotbalul romanesc

Cunoscutul antrenor Ionut Popa a murit joi, 25 iunie,la sectia ATI din cadrului Spitalului Clinic Judetean Arad. Avea 67 de ani. Ionut Popa a fost internat in urma cu doua saptamani. Intrase in.

DigiSport: Topul vorbelor nemuritoare marca Ionut Popa, de la pregatire centralizata in centrul orasului la tinere intre 60 si 70 de ani

Ionut Popa a incetat din viata astazi, la 67 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. Fostul antrenor era internat de mai bine de doua saptamani la Spitalul Judetean din Arad, luptand cu o boala chinuitoare, care in cele din urma l-a rapus.

Poli Iasi, moment de reculegere in memoria lui Ionut Popa Mesajul lui Mircea Rednic

Echipa Poli Iasi a tinut un moment de reculegere in memoria lui Ionut Popa inainte de antrenamentul sustinut joi, la Corbeanca.

A murit Ionut Popa, fostul antrenor de la UTA, Iasi si Poli Timisoara

Ionut Popaa murit joi dimineata 25 iunie), la varsta de 67 de ani, la sectia ATI din cadrului Spitalului Clinic Judetean Arad.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )