Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tragedie in fotbal! Portarul unei echipe de prima liga din Honduras a fost asasinat

Antena3 Antena3,
Tragedie in fotbal! Portarul unei echipe de prima liga din Honduras a fost asasinat

Fotbalul din Honduras este in doliu dupa asasinarea lui Oscar Munguia, portarul echipei de prima liga Club Deportivo Vida, care a fost impuscat mortal duminica, informeaza presa locala. Potrivit cotidianului. continuă pe Antena3

18 noiembrie - Bucuresti. Fotografii cu prima zapada din aceasta iarna

Fotograful Dragos Asaftei a surprins duminica noapte prima zapada din aceasta iarna pe strazile din Bucuresti. Mi-am facut deja un obicei din a iesi in miez de noapte, pe parcursul primelor ninsori din.

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de 89 de.

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de.

Prima reactie din PNL dupa remanierea Guvernului Dancila: Dragnea i-a pastrat in functii pe cei care si-au dovedit slugarnicia

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan criticaremanierea Guvernului, afirmand ca liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a indepartat din Executiv pe cei care i-au devenit incomozisi i-a pastrat pe ce.

Box: 'Greul' Bogdan Dinu, la prima nfrngere din cariera profesionista

Boxerul roman Bogdan Dinu a fost invins prin KO in repriza a patra de americanul Jarrell Miller intr-un meci pentru titlul interimar WBA-NABA si titlul vacant WBO NABO la categoria grea, sambata, intr-o gala profesionista desfasurata in Kansas Star Arena din Mulvane Kansas/SUA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )