Libnet.ro
UNICEF

16:45

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

B1 B1,
Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French. continuă pe B1

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Simona Halep si titlul de la Roland Garros: Romnii iau cu asalt Londra - Numar dublu de rezervari facute pe Airbnb pentru perioada turneului de la Wimbledon

Portalul Airbnb a anuntat ca numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat Roland Garros-ul.

FOTO VIDEO Atmosfera spectaculoasa pe Arena Nationala: mii de oameni au aplaudat-o pe Simona Halep. Gabriela Firea a fost fluierata copios

Simona Halep a fost intampinata de peste 15. 000 de suporteri care au venit pe cel mai mare stadion al tarii pentru a o ovationa pe campioana de la Roland Garros.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Tragedia din spatele succesului! A MURIT de fericire ca a castigat Simona Halep: Voi fi mereu alaturi de tine

Tragedie! De fericire ca a ca a castigat Simona Halep A MURIT Tragedia la Satu Mare. Un tanar de 28 de ani a sarit in piscina de fericire ca tenismena Simna Halep a castigat turneul de la Roland Garros,.

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena.

Ponta a starnit aplauze in plenul Camerei Deputatilor: Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!

Victor Ponta a vorbit miercuri in plenul Camerei Deputatilor si a starnit aplauzele celor prezenti atunci cand a ironizat mesajele transmise de filialele PSD din tara, potrivit carora multimea adunata pe National Arena ar fi huiduit-o pe Simona Halep si nu pe Gabriela Firea. Am sa va explic ce ati votat, pentru ca sunt sigur ca multi dintre colegii mei nu stiu. Nu ma huiduiti, ca o sa spun ca ati huiduit-o pe Simona Halep!, a spus Ponta.

Simona Halep, aplaudata de mii de oameni pe Arena Nationala: Sper ca acest trofeu sa fie inceputul unei noi generatii de campioni (VIDEO)

Primire triumfala pentru Simona Halep. Castigatoarea de la Roland Garros s-a intors acasa iar luni seara prezinta, pe Arena Nationala, in fata a mii de oameni, replica trofeului cucerit la Paris. Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )