Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presa internationala, reactie dupa eliminarea prematura a Simonei la Wimbledon: N-a stiut sa profite de sanse

Antena3 Antena3,
Presa internationala, reactie dupa eliminarea prematura a Simonei la Wimbledon: N-a stiut sa profite de sanse

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind dupa triumful de la French Open. Din pacate, n-a reusit sa-si egaleze nici macar parcursul de anul trecut de la. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Halep, o surpriza neplacuta: Cum a catalogat presa internationala eliminarea prematura a Simonei la Wimbledon

Simona Halep a abordat al treilea Grand Slam al anului din postura de lider mondial, venind dupa triumful de la French Open. Din pacate, n-a reusit sa-si egaleze nici macar parcursul de anul trecut de la All-England Club, cand a atins sferturile.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

CTP, dupa eliminarea Mihaelei Buzarnescu de la Wimbledon: Michi a dat apa la soareci!

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Wimbledon de Karolina Pliskova, pe care a condus-o cu 6-3 si 4-1.

CTP, reactie dupa infrangerea lui Halep la Wimbledon: Ai nevoie de alte calitati pentru a castiga

Cristian Tudor Popescu a sustinut ca se astepta ca Simon Halep sa intampine probleme la turneul de la Wimbledon. Reactia vine dupa ce sportiva a pierdut dramatic in meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6 - 3,.

Dior plagiaza traditiile din Bihor, iar scandalul a ajuns in presa internationala!

Dior copiaza costumele traditionale din Bihor si le vinde cu nu mai putin de 30. 000 de euro pe bucata. Anul trecut, Dior a lansat colectia toamna-iarna care avea la baza motive traditionale bihorene. Oamenii au facut imediat legatura intre jachetele si vestele Dior si cele din portul traditional bihorean.

imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, in regia lui Radu Jude, elogiat de presa internationala VIDEO

Imi este indiferent daca in istorie vom intra ca barbari, regizat de Radu Jude, film ce a avut premiera mondiala luni, in competitia oficiala a Festivalului de la Karlovy Vary, este elogiat de presa internationala de specialitate, care il considera un semnal de alarma inteligent. Filmul spune povestea realizarii unei reconstituiri istorice, a luptei de la Odessa din Al Doilea Razboi Mondial, pentru un spectacol de strada.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

VESTI triste pentru Simona Halep, dupa eliminarea DUREROASA! LOVITURA cumplita pentru ROMANI! Din pacate sportiva a anuntat ca

Simona Halep a fost eliminata in turul 3 de la Wimbledon de Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), scor 6-3; 4-6; 5-7, iar dupa meci a identifcat principalele cauze ale prestatiei slabe. Liderul mondial a declarat ca nu a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )