Libnet.ro
UNICEF

18:00

Virginia Ruzici, reactie dupa succesul lui Halep: Simona si-a dat inima pe teren. Merita acest titlu de grand slam

Antena3 Antena3,
Virginia Ruzici, reactie dupa succesul lui Halep: Simona si-a dat inima pe teren. Merita acest titlu de grand slam

Fosta jucatoare Virginia Ruzici, care a castigat French Open in urma cu 40 de ani, a declarat ca Simona Halep si-a dat inima pe teren si a meritat victoria din finala cu Sloane Stephens. Am avut. continuă pe Antena3

Kaus Iohannis, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa victoria Simonei Halep. Seful statului a tinut sa o felicite pe jucatoarea de tenis dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Felicitari, Simona Halep,.

Ilie Nastase, prima reactie dupa victoria Simonei Halep

Fostul mare tenisman roman, Ilie Nastase, a declarat, sambata seara, pentru AGERPRES, ca Simona Halep a spart gheata impunandu-se la Roland Garros, si a precizat ca i-a transmis acesteia sa fie.

Virginia Ruzici: Nu va puteti imagina sub ce presiune se afla Simona ncepnd din 2014, de cnd oamenii i cer sa cstige absolut fiecare meci

Aflata alaturi de Simona Halep la Roland Garros, Virginia Ruzici a declarat ca liderul mondial se afla sub o presiune enorma incepand din anul 2014, de cand oamenii ii cer sa castige absolut fiecare meci. Asta este imposibil! Nici macar Serena Williams nu a castigat fiecare meci. Am foarte multa admiratie pentru felul in care gestioneaza tot ce se intampla in jurul ei, a spus Ruzici, campioana la Paris in 1978.

Hagi, dupa victoria lui Halep: Nu e nimic intamplator in viata. Arata ca un roman poate sa ajunga cel mai bun (VIDEO)

Gheorghe Hagi a laudat, intr-un interviu acordat dupa victoria lui Halep de la Roland Garros, afirmand ca a oferit un exemplu pentru toata Romania ca prin munca si sacrificiu poti ajunge cel mai bun din.

Prima reactie a lui Darren Cahill, dupa victoria Simonei Halep: A reusit ceva extraordinar si ar trebui sa sarbatoriti in Romania

Antrenorul Darren Cahill a declarat ca Simona Halep a reusit ceva extraordinar prin castigarea Roland Garros-ului si succesul ei ar trebui sarbatorit in intreaga Romanie. Sunt foarte mandru de ea, este.

Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Roland Garros

Vedeti mai jos reactia pe care a avut-o Simona Halep dupa calificarea in finala de la Roland Garros pentru al treilea an consecutiv.

Reactie vehementa a lui Cristian Tudor Popescu, dupa victoria Simonei Halep: Indiferent ce spun imbecilii de pe net...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat victoria senzationala reusita de Simona Halep in meciul din semifinalele Roland Garros cu Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Este cel mai bun meci al Simonei pe care l.

Declaratie soc dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros

Ion Tiriac a oferit o declaratie socanta dupa primul trofeu de Grand Slam castigat de Simona Halep, la Roland Garros. Simona a facut un meci modest. Are un merit enorm ca a stat cu adversara ei tot.

Stere Halep: Simona va cstiga mai multe Grand Slam-uri, azi a spart gheata

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sambata, ca fiica sa va castiga mai multe Grand Slam-uri dupa ce a reusit sa sparga geheata si s-a impus la Roland Garros.

Site-ul oficial Roland-Garros, dupa victoria Simonei Halep: S-a nascut o campioana. Halep alunga fantomele

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros noteaza, sambata, dupa ce Simona Halep a castigat ultimul act cu Sloane Stephens, ca romanca a alungat fantomele, dupa ce a pierdut precedentele trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )