Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cea mai dura sanctiune din Romania: Mihai Vodut, suspendat 2 ani din fotbal pentru ca a jucat la pariuri

B1 B1,
Cea mai dura sanctiune din Romania: Mihai Vodut, suspendat 2 ani din fotbal pentru ca a jucat la pariuri

Comisia de Etica si Disciplina din cadrul Fedratiei Romane de Fotbal FRF) a decis sa il suspende pentru 2 ani din activitatea fotbalistica si sa il amendeze cu 300. 000 de euro pe atacantul Mihai Vodut, in. continuă pe B1

Stirile ProTV: Imagine virala. Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai, a fost luminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala a tarii noastre. Burj Khalifa masoara 828 de metri inaltime si este cea mai inalta cladire din lume.

Steagul Romaniei, pe cea mai inalta cladire din lume. Imagini spectaculoase de Ziua Nationala, in Dubai - FOTO si VIDEO

Turnul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost luminat in culorile tricolorului duminica seara, marcand astfel Ziua Nationala a Romaniei. Turistii, printre care si romani, s-au.

Cele mai frumoase politiste din Romania. Ele vor defila cu mandrie de Ziua Marii Uniri FOTO

Parada de 1 Decembrie organizata in fiecare an cu prilejul Zilei Marii Uniri, le va reuni ca intotdeauna si pe doamnele si domnisoarele care fac parte din structurile militare, fie din cele regasite in cadrul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Printre acestea se numara si tinere care cuceresc prin frumusetea lor de-a dreptul rapitoare si care .

Holzindustrie Schweighofer isi schimba denumirea. Cum se va numi cea mai mare companie din Romania din domeniul exploatarii lemnului

Grupul Holzindustrie Schweighofer, cea mai mare companie care activeaza in Romania in domeniul exploatarii primare a lemnului, isi modifica denumirea, devenind HS Timber Group.

FOTO VIDEO Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a fost iluminata in culorile steagului Romaniei, de Ziua Nationala

Cladirea Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta din lume, a fost iluminata in culorile drapelului romanesc, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei.

Cel mai tanar om de afaceri din Romania are doar 22 de ani. Ce idee geniala a avut

Eduard Burghelia este cel mai tanar antreprenor din Romania. Tanarul din Constanta, in varsta de 22 de ani, este fondatorul unei platforme de analiza financiara a companiilor. Dar pana sa ajunga aici, Edi a fost nevoit sa treaca prin mult mai multe incercari pentru a-si face intrarea in ecosistemul antreprenorial. De la pustiul de 16 .

Stirile ProTV: Cel mai tanar antreprenor din Romania, la doar 22 de ani. Vrea sa curete societatea de rau-platnici

E antreprenor inca de la 16 ani si nu e copil de bani gata. Edi Burghelia s-a apucat sa faca curierat in Constanta dupa ce mama lui a castigat o bicicleta la un concurs radio.

IHF i-a decernat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai buna handbalista a anului 2018

Federatia Internationala de Handbal i-a acordat Cristinei Neagu premiul pentru cea mai buna jucatoare din anul 2018. Decernarea trofeului a avut loc luni, la Kumamoto, la pauza meciului dintre Congo si Japonia, de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Cat costa si din ce este confectionata cea mai rezistenta geaca din lume, de 15 ori mai puternica decat otelul

Un brand olandez, cunoscut pentru confectionarea unora dintre cele mai dure haine din lume, a realizat acum si cea mai rezistenta geaca. Producatorii au declarat ca materialul utilizat este inspirat din cel al armurilor de caroserie si al sistemelor de acostare ale navelor. Cele mai multe jachete puffer sunt realizate din poliester sau nailon, special concepute pentru a fi usoare, dar in acelasi timp sunt extrem de fragile.

DigiSport: Reactia fostei iubite a lui Mihai Vodut dupa pedeapsa fara precedent primita de fotbalist: Am incercat sa il ajut

Adelina Trusca, fosta iubita a lui Mihai Vodut, a avut o prima reactie dupa suspendarea record primita de atacantul Chindiei Targoviste. Aceasta sustine ca a incercat sa il ajute.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )