Libnet.ro
UNICEF

22:45

FRF: Cand va avea loc finala Cupei Romaniei

Hotnews Hotnews,
 FRF: Cand va avea loc finala Cupei Romaniei

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, vineri, calendarul competitional dupa reluarea meciurilor intrerupte de pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

FRF a anuntat cand va avea loc finala Cupei Romaniei

Federatia Romana de Fotbal FRF) a anuntat, vineri, calendarul competitional dupa reluarea meciurilo.

Totul despre bacalaureatul din aceasta vara: cand va avea loc sesiunea speciala si cine va profita

Pe langa cele doua sesiuni de bacalaureat din fiecare an, de vara si de toamna, anul acesta va exista o sesiune speciala, confirmat de curand de catre premierul Romaniei. in contextul in.

SUA: inmormantarea lui George Floyd va avea loc pe 9 iunie la Houston

Funeraliile lui George Floyd, afro-americanul care si-a pierdut viata pe 27 mai in Minneapolis, ca urmare a modului in care a fost maltratat de un ofiter de politie alb, vor avea loc pe 9 iunie la Houston, orasul de origine al victimei si unde familia sa locuieste in continuare, conform anuntului facut de avocatul familiei, transmite AFP, citata de Agerpres. Mai multe ceremonii in memoria sa sunt programate pana la momentul inmormantarii, a declarat avocatul Ben Crump in timpul unei conferinte de presa.

Peste 10.000 de spectatori asteptati la finala Cupei Ungariei

Miercuri seara are loc la Budapesta ultimul act al Cupei Ungariei, meci in care se vor infrunta Honved si Mezokoveszd-Zsory.

Nelu Tataru: Al doilea val al epidemiei de coronavirus ar putea avea loc dupa 15 octombrie Si asimptomaticii pot transmite virusul Majoritatea victimelor aveau comorbiditati (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat, pentru B1 TV, ca este posibil ca al doilea val de infectari cu coronavirus sa aiba loc dupa 15 octombrie, odata cu racirea vremii. Studiul de seroprevalenta, ce va fi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )