Libnet.ro
UNICEF

19:15

FRF, scrisoare deschisa catre Gheorghe Hagi: Regretam ca nu v-am invitat la tragerea la sorti

Hotnews Hotnews,
 FRF, scrisoare deschisa catre Gheorghe Hagi: Regretam ca nu v-am invitat la tragerea la sorti

FRF a publicat pe site-ul oficial o scrisoare deschisa catre Gheorghe Hagi, in care presedintele Razvan Burleanu i-a cerut scuze antrenorului de la FC Viitorul pentru ca nu l-a invitat la tragerea la sorti a grupelor Euro 2020, eveniment care a avut loc pe 30 noiembrie, la Romexpo. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, scrisoare deschisa catre Comisia de la Venetia: Exprim speranta ca se iau in vedere imprejurimile

Tudorel Toader a postat pe pagina de Facebook o scrisoare deschisa catre Comisia de la Venetia. Documnetul vine in urma informatiilor care circula in spatiul public cu privire la solicitarea Guvernului de a-l.

Tudorel Toader, scrisoare deschisa catre Comisia de la Venetia: imi asum tot ceea ce am facut sau nu am facut eu in domeniul justitiei. Nu imi asum nimic din ce au facut sau nu au facut altii

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a transmis, luni, o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia, in contextul aparitiei in spatiul public a informatiei potrivit careia Guvernul intentioneaza sa so.

FRF ii cere scuze lui Gheorghe Hagi pentru neinvitarea acestuia la tragerea la sorti a EURO 2020

Un intreg scandal public a izbucnit dupa ce Gheorghe Hagi, fostul mare international roman, n-a fost invitat de FRF la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc pe 30 noiembrie la Bucuresti.

Burleanu si FRF isi cer scuze, dupa ce Hagi nu a fost invitat la tragerea la sorti a Euro-2020

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, i-a cerut iertare, printr-o scrisoare deschisa, lui Gheorghe Hagi pentru ca nu l-a invitat la tragerea la sorti a Euro-2020. Stimate Domnule Gheorghe Hagi, incep aceasta.

Hagi a explodat, Burleanu s-a speriat: Scrisoare deschisa dupa ce Regele a lipsit de la tragerea grupelor Euro 2020

Evenimentul gazduit, sambata seara, de Romexpo a fost urmat de un scandal de proportii pentru ca din randul invitatilor a lipsit Gheorghe Hagi.

Reactia lui Gheorghe Hagi la adresa FRF, dupa ce nu a fost invitat la tragerea la sorti pentru EURO 2020

La finele meciului dintre FC Botosani si FC Viitorul, finalizat cu 1-0 pentru gazde, Gheorghe Hagi a oferit o serie de declaratii vehemente.

Gheorghe Hagi: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a Euro 2020

Fostul international si selectioner Gheorghe Hagi a declarat, luni seara, ca nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din 2020, eveniment care a avut loc in urma cu doua zile, la Bucuresti.

Tudorel Toader trimite o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia pe motiv ca ar putea fi revocat din acest for. Cu ce se lauda fostul ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a transmis o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia, invocand informatii aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul intentioneaza sa-l revoce din acest for. in scrisoarea care a fost publicata pe Facebook, Toader nu-si asuma niciuna dintre modificarile controversate ale legilor privind sistemul judiciar, laudandu-se ca a facut totul sa le opreasca.

Gheorghe Hagi face lumina: Nimeni nu m-a invitat la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Intrebati Federatia de ce!

Absent de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020, eveniment care a avut loc la Bucuresti, spre uimirea tuturor celor prezenti, fostul mare international Gheorghe Hagi a facut lumina in acest caz.

Gheorghe Hagi acuza programarea din Liga 1

Suparat dupa 0-1 in deplasare cu FC Botosani, Gheorghe Hagi si-a varsat naduful pe programarea celor de la LPF a meciurilor din Liga 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )