Libnet.ro
UNICEF

16:15

Darren Cahill, declaratii emotionante despre Simona Halep:Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea

Antena3 Antena3,
Darren Cahill, declaratii emotionante despre Simona Halep:Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea

Triumful istoric pe care Simona Halep l-a obtinut la Roland Garros 2018 a insemnat enorm pentru Romania si sportul ei. Dupa finalele pierdute la Roland Garros 2017 si Australian Open 2018, Simona a jucat cu o. continuă pe Antena3

Tripla campioana de Mare Slem, despre Simona Halep: Nu-mi pot opri lacrimile

Simona Halep este laudata de doua dintre cele mai mari jucatoare ale tuturor timpurilor, Lindsay Davenport si Kim Clijsters. Acestea au analizat circuitul WTA din acest an, iar concluzia a fost ca o simpatizeaza.

Uite care-i treaba! Tara are nevoie de asta! Darren Cahill, bagat n sedinta de Ion Tiriac, din cauza Simonei Halep

Simona Halep 27 de ani) a intrat deja in vacanta dupa ce a terminat pe primul loc in ierarhia WTA, cel mai bun an din cariera ei de pana acum. La acest parcurs de poveste a contribuit din plin si antrenorul Darren Cahill. Australianul a ajutat-o pe sportiva din Constanta sa-si treaca in palmares si primul Grand Slam, dupa succesul de la Roland Garros, trofeu pentru care s-a bucurat si el foarte mult. Si asta din cauza faptului ca au existat presiuni mari si asupra sa. Cahill a povestit cum Ion Tiriac i-a tot spus cat de importanta pentru Romania este o astfel de performanta.

Anunt important facut de Simona Halep in privinta colaborarii cu Darren Cahill. Ce se va intampla in 2019

Simona Halep nu joaca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, absentand de la ultima cea mai importanta competitie a anului.

Cum l-a convins Andre Agassi pe Darren Cahill sa il antreneze pe el in locul lui Murat Safin. Nu vrei sa o lasi pe sotia ta pe langa el

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep a facut mai multe dezvaluiri intr-un podcast pentru revista Raquet, printre care faptul ca intre el si Simona nu exista un contract scris, dar si felul in care a ajuns.

Ion Tiriac l-a luat deoparte pe Darren Cahill: Uite care-i treaba...

2018 a fost cel mai bun sezon pentru Simona Halep tinand cont de succesul de la Roland Garros, insa drumul a fost unul anevoios.

Dezvaluire BOMBA facuta de Darren Cahill: Ion Tiriac m-a luat deoparte si mi-a transmis un mesaj clar: Uite care-i treaba...

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a facut o dezvaluire senzationala despre Ion Tiriac. El a povestit cum au existat presiuni mari nu doar asupra sportivei pe care o antreneaza, ci si asupra sa, pentru ca.

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei.

Simona Halep, oficial in vacanta. Unde a fost surprinsa lidera WTA (FOTO)

Simona Halep pare sa fi intrat oficial in vacanta, odata cu revenirea in tara de la Singapore, acolo unde nu a putut sa evalueze din cauza accidentarii la spate. Jucatoarea noastra a anuntat ca isi.

Simona Halep a avut parte de o surpriza la revenirea in Romania

Dupa ce a participat la Gala Premiilor WTA din Singapore, acolo unde a fost desemnata jucatoarea anului si a primit un automobil marca Porsche din partea sponsorului Turneului Campioanelor, Simona Halep a revenit in tara.

Simona Halep: 2018 a fost cel mai bun al meu, acum abia astept vacanta

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, ca 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale si ca acum abia asteapta vacanta, una in care insa va.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )