Libnet.ro
UNICEF

15:00

Darren Cahill, mesaj de ULTIMA ORA pentru Simona Halep! Fanii sunt in DELIR de cand au aflat vestea... (FOTO)

B1 B1,
Darren Cahill, mesaj de ULTIMA ORA pentru Simona Halep! Fanii sunt in DELIR de cand au aflat vestea... (FOTO)

Desi Darren Cahill si Simona Halep au pus punct colaborarii la finalul anului trecut, antrenorul australian i-a transmis un mesaj emotionant sportivei pe care a dus-o pana pe primul loc in ierarhia. continuă pe B1

Sinteza zilei. Vesti groaznice de ultima ora pentru Kovesi

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei dovada ca Laura Codruta Kovesi a mintit la audierea de la Bruxelles cand a fost intrebata de gradul profesional si a spus ca este singurul procuror care nu.

Digi Sport: Suntem facute isterice, irationale sau nebune! Cum apare Simona Halep, n clipul revolutionar Nike

Simona Halep 27 de ani) a semnat, la inceputul anului trecut, un contract cu un nou sponsor tehnic - Nike. Sportiva noastra a aparut acum in ultimul clip promovat de gigantul american: o reclama revolutionara, care a fost difuzata pentru prima data la gala premiilor Oscar.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2 (avantaj de doar 122 de puncte fata de Petra Kvitova); Romnia, patru reprezentante n TOP 100

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul mondial, jucatoarea noastra avand un avantaj de doar 122 de puncte in fata Petrei Kvitova. Romania are patru jucatoare in TOP 100 WTA: Halep 2), Buzarnescu 31), Begu 67) si Cirstea 98).

BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley si-a luat prin suprindere toti fanii! Artistul a publicat o imagine in care impreuna cu nimeni alta decat Simona Halep, cea mai buna jucatoare romana de tenis.

Antrenorul Serenei Williams ofera o explicatie in privinta despartirii dintre Simona Halep si Thierry van Cleemput

Simona Halep a colaborat cu belgianul Thierry Van Cleemput doar o saptamana, relatia dintre ei ajungand la final dupa turneul de la Doha.

Pe ce loc se afla Simona Halep in topul incasarilor din tenis in anul 2019 si cu cat i-au scazut veniturile fata de anul trecut

Simona Halep are un inceput de an bun, dar totusi departe de ceea ce a fost anul trecut, cand in acelasi interval castigase turneul de la Shenzhen si jucase finala la Australian Open.

Calcule pentru primul loc. Cum poate ajunge Simona Halep numarul unu dupa Indian Wells

Urmatorul turneu important din calendarul profesionist feminin de tenis este cel de la Indian Wells, competitie unde Halep ar putea redeveni lidera mondiala.

Inna, Irina Rimes si Nicoleta Nuca sustin un concert caritabil. Simona Halep, printre invitati: cand are loc evenimentul

Cantaretele Inna, Irina Rimes si Nicoleta Nuca au acceptat invitatia de a urca pe scena Salii Palatului si de a canta pentru a-i sustine pe copiii cu boli incurabile ingrijiti de Fundatia Copii in Dificultate.

Presedintele Comisiei LIBE, la Sinteza zilei. Dezvaluiri de ultima ora de la Bruxelles

Propaganda vuieste: a castigat Kovesi! Procuroror General european. Asa sa fie? Afla adevarul diseara, de la ora 21. 00! Cine decide cu adevarat viitorul procuror general. Este cineva suficient de puternic.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )