Libnet.ro
UNICEF

13:00

Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Digi24. CTP: Este cea mai mare victorie a Simonei de pana acum, mai mare decat victoria de la Roland Garros

Gazetarul si comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca Simona Halep a jucat alt tenis in semifinala de la Wimbledon, cand a invins-o pe Elina Svitolina si s-a calificat in finala. Este mai mare decat victoria de la Roland Garros 2018 pentru ca Wimbledonul este un turneu cu totul si cu totul special. Jucatorii, oamenii de tenis il considera turneul magic, turneul imperial, cel mai mare din lume, a explicat Cristian Tudor Popescu. continuă pe Hotnews

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu o.

Cea mai mare tragedie navala din istoria Romaniei. in doar cateva secunde au murit 239 de oameni

Cea mai mare tragedie navala inregistrata in marina civila romaneasca s-a produs cu putine zile inainte de caderea comunismului, respectiv in dimineata zilei de 10 septembrie 1988. in urma coliziunii.

Peste 1.700 de romani au primit pensie si din Pilonul III in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 190.000 de lei

Peste 1. 700 de romani care au iesit la pensie, in primele trei luni din acest an, au incasat 13,5 milioane de lei si din contributiile voluntare pe care le-au facut in Pilonul III pensii private facultative), a anuntat recent ASF. Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul III, care a iesit la pensie in luna februarie din acest an, a fost de 191. 987 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 700 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2018

Populatia Uniunii Europene a ajuns la aproape 513,5 milioane de persoane la 1 ianuarie 2019, de la 512,4 milioane persoane la 1 ianuarie 2018, insa Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Peste 1.000 de romani au primit pensie si din Pilonul II, in primul trimestru din 2019: Cea mai mare plata a depasit 100.000 de lei

Peste 1. 000 de romani, care au iesit la pensie in primele trei luni din acest an, au incasat 12,6 milioane de lei in baza contributiilor facute la Pilonul II de pensii, a anuntat marti Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cea mai mare valoare platita unui participant la pilonul II, care a iesit la pensie in luna martie din acest an, a fost de 109. 939 lei. Vezi in articol ce sume au incasat ceilalti peste 1. 000 de romani si ce fonduri de pensii au facut cele mai mari plati.

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

Noile poze cu Samsung Galaxy Note 10 confirma cea mai mare schimbare

Samsung Galaxy Note 10 va fi prezentat abia pe 7 august. Pana atunci, vor mai fi informatii si poze neoficiale care sa ajunga online. De data aceasta e vorba de cele mai bune imagini cu.

Cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania isi prezinta oferta educationala pentru anul universitar 2019-2020

In perioada 1 iulie 30 septembrie 2019, la Universitatea Spiru Haret, cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania, are loc admiterea in anul universitar 2019-2020 la cele 42 de programe de Licenta si 31 de Masterat din cele 14 facultati in 5 centre universitare: Bucuresti, Constanta, Brasov, Craiova si Campulung.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

CTP, dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon: Cea mai mare performanta de pana acum. Mai mare decat victoria de la Roland Garros!

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )