Libnet.ro
UNICEF

17:15

DigiSport: Super-antrenor pentru Simona Halep? Anuntul facut de francezi. Lovitura inainte de Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Super-antrenor pentru Simona Halep? Anuntul facut de francezi. Lovitura inainte de Roland Garros

Simona Halep ar putea da lovitura. Sascha Bajin, cel mai bun antrenor din 2018, va fi prezent la Miami, dupa despartirea de Naomi Osaka. Francezii de la tennisactu. net. sustin ca germanul are pe lista 4 jucatoare cu care ar putea sa colaboreze. continuă pe Hotnews

Simona Halep a anuntat numele noului sau antrenor: Povestea fascinanta a celui care ii va sta alaturi la cele mai importante turnee

Daniel Dobre este noul antrenor cu care va colabora Simona Halep! Anuntul a fost facut chiar de catre sportiva, intr-o conferinta de presa sustinuta la Miami. Acesta a mai colaborat cu Simona Halep in.

Simona Halep confirma ca are antrenor cu norma intreaga. De cand lucreaza cu Daniel Dobre

Simona Halep a confirmat pentru presa americana ca incepe colaborarea cu Daniel Dobre. Cu noul sau antrenor va incepe sa lucreze la turneul din Miami. Initial, anuntul a fost facut de un cunoscut jurnalist Ben Rothenberg, care a scris pe Twitter: Simona Halep a confirmat ca si-a angajat un nou antrenor cu norma intreaga: Daniel [] .

Simona Halep a confirmat ca noul ei antrenor este Daniel Dobre: Avem o buna conexiune

Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, intr-o conferinta de presa, ca noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat in trecut, chiar si in perioada in care era pregatita de Darren Cahill. Simona a afirmat ca are o conexiune buna cu noul ei antrenor si ca, dupa 20 de ani de tenis, jocul sau nu se mai poate schimba prea mult din punct de vedere tehnic si tactic.

Pe ce pozitie a coborat Simona Halep in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat o pozitie, de pe doi pe trei, in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste WTA), dat publicitatii luni. Halep se afla la circa 500 de puncte de.

Simona Halep confirma inceputul colaborarii cu Daniel Dobre

Nu mai este de acum niciun secret. Simona Halep are un nou antrenor in persoana lui Daniel Dobre, asa cum am aratat inca de la inceputul zilei aici.

Simona Halep a confirmat ca noul ei antrenor este Daniel Dobre

Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, intr-o conferinta de presa, ca noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat in trecut, chiar si in perioada in care era pregatita de Darren Cahill.

Surpriza! Cu cine va face pereche Simona Halep in competitia de dublu a turneului de la Miami

Simona Halep va juca si la dublu in turneul de la Miami, acolo unde pe tabloul de simplu va intra direct in turul al doilea.

BOMBA MONDENA tocmai a EXPLODAT: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a atras toata atentia fanilor cu o imagine in care apare alaturi de cea mai buna jucatoare romana de tenis, Simona Halep.

WTA Miami: Simona Halep, echipa cu Julia Goerges in proba de dublu / Meciurile jucatoarelor noastre din primul tur

Simona Halep va participa alaturi de Julia Goerges in proba de dublu a turneului de la Miami. in primul tur, cele doua se vor confrunta cu echipa cap de serie numarul 2, Timea Babos/Kristina Mladenovic Ungaria/Franta).

Americanii o vad departe! Cu ce sanse este creditata Simona Halep la turneul de la Miami, care incepe maine

Simona Halep va intra direct in turul al doilea al turneului de la Miami, pe care il incepe de pe locul trei mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )