Libnet.ro
UNICEF

13:15

GALERIE FOTO: Simona Halep a adus trofeul de la Wimbledon in Romania!

Online Sport Online Sport,
GALERIE FOTO: Simona Halep a adus trofeul de la Wimbledon in Romania!

Simona Halep a adus al doilea trofeu de Mare Slem in Romania cucerit in urma cu doar cateva zile la Wimbledon, dupa ce in urma cu un an se incorona campioana la Roland Garros. continuă pe Online Sport

FOTO Simona Halep, trofeul de la Wimbledon si omul care ii da incredere: Multumesc mult, mama!

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, si i-a indeplinit visul mamei sale, acela de a castiga turneul de la Wimbledon. La finalul paridei, cele doua au fost surprinse imbratisandu-se, in unul dintre cele mai emotionante momente ale zilei.

FOTO Simona Halep si Novak Djokovic, aparitii incantatoare la Dineul Campionilor de la Wimbledon

Simona Halep 4 WTA) si Novak Djokovic 1 ATP) au participat la Dineul Campionilor, de la Wimbledon, dupa ce acestia au triumfat la All England Club. Halep a stralucit duminica seara, la evenimentul organizat la Guildhall, in Londra. Sportiva a purtat o rochie eleganta, de culoare neagra. Djokovic s-a ridicat, de asemenea, la nivelul asteptarilor, sarbul schimband echipamentul alb, de la Wimbledon, cu un costum negru.

FOTO Simona Halep: A fost o seara magica la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodata

Simona Halep 4 WTA) a participat, duminica seara, la Dineul Campionilor de la Wimbledon, organizat la Guildhall, in Londra. A fost o seara magica pe care nu o voi uita niciodata, a scris romanca pe Facebook.

FOTO Simona Halep, aparitie de top la Dineul Campionilor de la Wimbledon. Romanca a stralucit alaturi de Novak Djokovici, cu o tinuta indrazneata

Simona Halep si Novak Djokovici sunt castigatorii de anul acesta ai turneului de la Wimbledon, care s-a incheiat duminica.

FOTO Simona Halep, titlul de la Wimbledon si ce scrie presa mondiala despre acest succes incredibil: Serena se prabuseste in finala, coroana este a Simonei

Victoria Simonei Halep de la Wimbledon a atras atentia in toate colturile lumii, cele mai importante publicatii relatand pe larg despre finala pe care jucatoarea noastra a castigat-o de-o maniera categorica in fata Serenei Williams 6-2, 6-2, dupa 55 de minute).

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

Simona Halep a adus trofeul istoric in Romania: imi doresc aur la Jocurile Olimpice - VIDEO

Simona Halep, noua regina de la Wimbledon, se intoarce astazi acasa. Cursa care o va aduce in tara va ateriza in doar cateva minute, iar autoritatile ii vor organiza o primire triumfala in Salonul Oficial.

Simona Halep revine luni in Romania

Simona Halep va reveni acasa, luni dupa-amiaza, cu trofeul pe care l-a cucerit la Wimbledon.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

VIDEO Simona Halep, dupa triumful de la Wimbledon: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi

Simona Halep a declarat, sambata, ca niciodata nu a facut un meci mai bun precum cel cu Serena Williams din finala de la Wimbledon. Halep a mai spus ca visul mamei ei s-a indeplinit sambata, prin victoria de la Wimbledon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )