Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mihaela Buzarnescu explica dialogul neortodox cu antrenoarea ei. Care este relatia pe care o are cu poloneza care o pregateste

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu explica dialogul neortodox cu antrenoarea ei. Care este relatia pe care o are cu poloneza care o pregateste

Mihaela Buzarnescu a pierdut in primul tur la Doha, unde a fost eliminata de letona Jelena Ostapenko, fosta castigatoare la Roland Garros. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihaela Buzarnescu, criza de nervi la Doha: Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care si da cu parerea despre tenis

Cu un joc presarat cu numeroase erori, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a fost un pachet de nervi in meciul cu Jelena Ostapenko turul I la Doha), a vorbit constant cu ea insasi si a avut o discutie aprinsa cu antrenoarea poloneza Justyna Jegiolka. Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care isi da cu parerea despre tenis, i-a spus Buzarnescu antrenoarei sale.

Mihaela Buzarnescu debuteaza azi la Doha si intalneste o fosta castigatoare de Grand Slam. Cand e programat meciul

Mihaela Buzarnescu si Simona Halep sunt singurele romance prezente pe tabloul principal al turneului de la Doha, care incepe azi.

Mihaela Buzarnescu ramane fara victorie in 2019. Iesire nervoasa pe margine: M-am saturat de toata lumea (Video)

Nici macar bucuria calificarii cu echipa de Fed Cup a Romaniei in semifinalele Fed Cup nu a reusit sa o impinga pe Mihaela Buzarnescu spre prima victorie din acest an.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu debuteaza marti, mpotriva letonei Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) debuteaza marti la turneul Qatar Total Open de la Doha. Tragerea la sorti i-a scos-o in cale jucatoarei noastre pe letona Jelena Ostapenko 22 WTA). Ambele jucatoare se afla intr-o perioada nefasta a carierei, o victorie fiind benefica pentru oricare dintre ele. Partida va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport.

Mihaela Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de Katerina Siniakova: Nu am ce sa-mi reprosez

Mihaela Buzarnescu 30 de ani, 29 WTA) a declarat, dupa ce a fost invinsa de Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-2, ca nu are nimic sa-si reproseze. A fost ceva presiune, am inceput foarte bine si am.

Mihaela Buzarnescu: Am condus cu 3-0 si sincer nu ma gndeam vreo clipa ca voi pierde. Nu am jucat rau, dar asta e

Jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu a declarat, duminica seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, ca a condus in primul set cu 3-0 si nu s-a gandit nicio clipa ca va pierde in cele din urma in fata Katerinei Siniakova scor 4-6, 2-6) in intalnirea de Fed Cup dintre Romania si Cehia.

Mihaela Buzarnescu, dupa meciul cu Siniakova: Nu am jucat rau. Nu am ce sa-mi reprosez

A doua racheta a Romaniei in echipa de Fed Cup, Mihaela Buzarnescu 30 de ani, 29 WTA) a declarat la conferinta de presa organizata dupa esecul cu Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-2, ca nu are nimic sa-si reproseze.

Mihaela Buzarnescu pierde contra Katerinei Siniakova si Cehia egaleaza Romania (2-2)

In ultimul meci de simplu al confruntarii Cehia - Romania de la Ostrava s-au intalnit Katerina Siniakova si Mihaela Buzarnescu pentru prima data in cariera.

Cronica de la fata locului: Mihaela Buzarnescu, roller coaster-ul emotional si nfrngerea cu Siniakova

Mihaela Buzarnescu nu a putut aduce Romaniei punctul fericirii, Cehia egaland scorul 2-2) dupa ce Katerina Siniakova s-a impus in doua seturi 6-4, 6-2). Duelul sportivelor cu probleme la capitolul incredere s-a incheiat, din pacate, cu victoria cehoaicei, principala diferenta facandu-se la nivelul erorilor nefortate. Roller coaster-ul emotional din evolutia lui Miki continua si dupa episodul Ostrava, sportiva noastra pierzandu-si ambele partide. Calificarea in semifinalele competitiei se muta in meciul de dublu, asa cum s-a intamplat si in 2016, la Cluj-Napoca.

Campania Informat! Care este planul tau?

Campania Informat! Care este planul tau? reprezinta o campanie initiata de BMF GRUP si promovata de Wall-Street. ro, prin care ne dorim sa atragem atentia in ceea ce priveste activitatile de zi cu zi, astfel incat o cladire sa fie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )