Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep: nainte sa cstig un Grand Slam nu eram negativista, dar aveam un fel de presiune

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: nainte sa cstig un Grand Slam nu eram negativista, dar aveam un fel de presiune

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a vorbit sincer despre perioda carierei in care a simtit cea mai mare presiune: cea dintre momentul in care a devenit numarul unu in lume si primul trofeu de Grand Slam, Roland Garros 2018. continuă pe Hotnews

Sports Festival: Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta si Fabio Fognini vor participa la a doua editie a evenimentului de la Cluj Napoca

Simona Halep va participa la Cluj Napoca la Sports Festival, alaturi de Marius Copil, Flavia Pennetta si Fabio Fognini. intalnirea dintre echipa Romaniei si echipa Italiei va avea loc in 15 iunie, in cadrul editiei a 2-a a festivalului si per total, in terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam si peste 55 milioane $ incasari din premii.

Antrenorul Thierry Van Cleemput a sosit n Romnia: Urmeaza sa o cunosc mai bine pe Simona Halep, trebuie sa-mi formez o parere despre ea

Antrenorul Thierry Van Cleemput a sosit la Bucuresti, dumninica noapte, pentru a discuta cu Simona Halep 3 WTA) despre o posibila colaborare. Urmeaza sa o cunosc mai bine pe Simona, trebuie sa-mi formez o parere despre ea, a declarat tehnicianul belgian.

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial; Simona Halep a cobort pe locul trei

Eliminata inca din optimi la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA dupa 48 de saptamani consecutive 64 in total), noul lider fiind, incepand de luni, Naomi Osaka. Campioana la Melbourne, japoneza a urcat in premiera pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, avand 7. 030 de puncte. Pe locul al doilea se afla Petra Kvitova 6. 290 puncte), fiind urmata de Simona Halep, cu 5. 582 de puncte.

Echipa Romniei pentru duelul din FedCup cu Cehia: Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Ana Bogdan si Monica Niculescu vor reprezenta tricolorul

Federatia Romana de Tenis a anuntat, miercuri, lotul cu care Romania va aborda meciul cu Cehia din sferturile FedCup de la Ostrava arena de 9. 779 de locuri). Principala racheta a tarii va fi Simona Halep locul 3 WTA), celelalte componente fiind Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Ana Bogdan si Monica Niculescu. Confruntarea cu cehoaicele va avea loc in zilele de 9 si 10 februarie 2019.

Simona Halep, despre cel mai apasator moment al carierei sale: Ma intrebam mereu, va veni sau nu va veni?

Simona Halep a pierdut locul 1 mondial in aceasta saptamana, dupa mai bine de un an in care a stat aproape neintrerupt pe aceasta pozitie.

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a aruncat Internetul in aer, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de a treia tenismena a lumii, Simona Halep, potrivit libertatea. ro. Bineinteles, fotografia a fost pe placul tuturor.

Solidaritate impresionanta: O racheta semnata de Simona Halep si un nai de la Gheorghe Zamfir, printre obiectele scoase la licitatie pentru a-i salva viata lui Vladut

In aceasta seara, de la ora 19. 30, va avea loc concertul caritabil impreuna pentru Vladut, eveniment organizat cu scopul de a-l ajuta pe Vladut Circiu, un baietel de doar 6 ani care lupta cu o boala crunta, sa stranga banii necesari operatiei si tratamentului in strainatate. in plus, vor fi scoase la licitatie o serie de obiecte, printre care o racheta de tenis semnata de Simona Halep si un tricou semnat de handbalista Cristina Neagu.

Ce nota a primit Simona Halep pentru prestatia de la Australian Open

Simona Halep a fost eliminata in optimi la Australian Open, nereusind sa repete performanta de anul trecut, cand a ajuns in finala.

FOTO Cu cine s-a distrat Simona Halep in noaptea de sambata spre duminica

Simona Halep a revenit in tara saptamana trecuta, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open.

Thierry Van Cleemput a venit Romania pentru Simona Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a sosit, luni dimineata, la Bucuresti pentru a discuta cu Simona Halep termenii unei posibile colaborari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )