Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep ar putea avea un antrenor de mare clasa: Pe cine vrea sa angajeze echipa sa

B1 B1,
Simona Halep ar putea avea un antrenor de mare clasa: Pe cine vrea sa angajeze echipa sa

Chiar daca in prezent a ales sa se descurce pe cont propriu pana la Roland Garros, Simona Halep ar putea sa contracteze in acest an serviciile unui antrenor cu realizari extrem de importante. Echipa de. continuă pe B1

Varianta noua de antrenor pentru Simona Halep

Plecata in Statele Unite fara antrenor pentru turneele de la Indian Wells si Miami, Simona Halep si-ar putea gasi in perioada urmatoare un nou tehnician.

Americanii pretind ca stiu de ce antrenor are nevoie Simona Halep pentru a continua sa performeze

Simona Halep va juca si in turneele din America, programate in luna martie, fara antrenor, urmand a reglementa aceasta problema in functie de rezultate.

Simona Halep este inca fara ANTRENOR... Americanii au gasit mutarea perfecta: `Ar fi solutia ideala pentru ea`

Simona Halep 2 WTA) nu si-a gasit inca antrenor, dupa ce si-a incheiat prematur colaborarea cu belgianul Thierry Van Cleemput. in aceste conditii, ea va ataca Indian Wells cu o banca tehnica deficitara,.

Simona Halep s-a pregatit la Indian Wells cu o rivala din circuit

Fara antrenor la primul turneu din seria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a schimbat cateva mingi cu una dintre rivalele din circuitul mondial profesionist.

FOTO Cu cine s-a distrat Simona Halep in asteptarea debutului la Indian Wells

Simona Halep este favorita numarul 2 la turneul de la Indian Wells, programat sa inceapa la mijlocul acestei saptamani.

Simona Halep vrea sa faca o investitie de jumatate de milion de euro. Proiectul de suflet pe care il va finanta sportiva

Simona Halep a castigat din tenis aproape 30 de milioane de dolari, iar o parte dintre acestia au fost investiti. Halep este o prezenta constanta pe piata imobiliara, atat la Constanta, orasul ei.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la lovitura lunii februarie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep candideaza, alaturi de Caroline Garcia Franta), Sofia Kenin SUA), Elina Svitolina Ucraina) si Donna Vekic Croatia), la titlul de cea mai frumoasa lovitura a lunii februarie in circuitul profesionist feminin, potrivit site-ului WTA.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii februarie. Unde si pana cand poate fi votata

Romanca Simona Halep, numarul doi mondial, a fost nominalizata, alaturi de alte trei sportive, in ancheta pentru cea mai buna jucatoare de tenis a lunii februarie in circuitul profesionist, potrivit site-ului.

BOMBA mondena tocmai a EXPLODAT : Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a postat recent o fotografie in mediul online care a starnit foarte multe controverse. Artistul a facut o fotografie alaturi de Simona Halep, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume, care a oc.

Simona Halep, inainte de dubla Indian Wells - Miami: Sa fiu sincera, capul imi sta foarte mult la semifinala cu Franta

Simona Halep se afla in California, acolo unde va participa incepand din aceasta saptamana la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Locul doi mondial a precizat pentru site-ul puntodebreak. com ca isi doreste sa castige un Grand Slam in 2019, dar ca gandul ii sta foarte mult la semifinala de FedCup cu Franta, de pe 20 si 21 aprilie.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )