Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Prima victorie dupa patru luni pentru Jelena Ostapenko (6-1, 0-6, 6-0 cu Kristina Mladenovic)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Sankt Petersburg: Prima victorie dupa patru luni pentru Jelena Ostapenko (6-1, 0-6, 6-0 cu Kristina Mladenovic)

Jelena Ostapenko 22 WTA), campioana la Roland Garros in 2017, a obtinut prima victorie dupa o seceta de patru luni, dupa ce a trecut in primul tur al turneului de la Sankt Petersburg de Kristina Mladenovic 44 WTA), scor 6-1, 0-6, 6-0. Partida dintre cele doua a fost una bizara si a durat o ora si 22 de minute. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Debut cu dreptul pentru Maria Sharapova (6-0, 6-4 cu Daria Gavrilova)

Aflata la prima participare la turneul de la Sankt Petersburg, Maria Sharapova s-a calificat in optimile competitiei dupa ce a invins-o pe compatrioata sa Daria Gavrilova 46 WTA), scor 6-0, 6-4. Misiunea jucatoarei de pe locul 29 WTA nu a fost atat de usoara pe cat o lasa scorul sa se inteleaga. Gavrilova a condus cu 4-2 in setul al doilea, insa Sharapova a revenit spectaculos, a castigat patru game-uri consecutive si a pus capat partidei dupa o ora si 50 de minute.

Gafa imensa la turneul de tenis WTA de la Sankt Petersburg. Organizatorii au fost obligati sa repete tragerea la sorti

Turneul feminin de la Sankt Petersburg, cel mai important eveniment din aceasta saptamana in calendarul WTA, a inceput cum nu se putea mai prost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )