Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cronica de la fata locului: Magiciana - Simona Halep, jobenul si cele doua puncte aduse Romniei

Hotnews Hotnews,
 Cronica de la fata locului: Magiciana - Simona Halep, jobenul si cele doua puncte aduse Romniei

Simona Halep a scos din joben si al doilea punct pentru Romania, dupa o partida epuizanta cu Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4). Confruntare a oferit tenis de calitate, disputa ridicandu-se chiar la nivelul unei finale de Grand Slam. Uzura fizica si mentala a fost una teribila, Simona rezistand perfect din toate punctele de vedere duel de doua ore si 39 de minute). inainte de startul duelului cu Cehia, mintea ne spunea ca putem calcula scorul final adaugand cele doua puncte adunate de Halep. Simo ne-a respectat planurile, iar Romania a trecut in avantaj in Ostravar Arena 2-1). continuă pe Hotnews

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica.

Cronica de la fata locului: Mihaela Buzarnescu, roller coaster-ul emotional si nfrngerea cu Siniakova

Mihaela Buzarnescu nu a putut aduce Romaniei punctul fericirii, Cehia egaland scorul 2-2) dupa ce Katerina Siniakova s-a impus in doua seturi 6-4, 6-2). Duelul sportivelor cu probleme la capitolul incredere s-a incheiat, din pacate, cu victoria cehoaicei, principala diferenta facandu-se la nivelul erorilor nefortate. Roller coaster-ul emotional din evolutia lui Miki continua si dupa episodul Ostrava, sportiva noastra pierzandu-si ambele partide. Calificarea in semifinalele competitiei se muta in meciul de dublu, asa cum s-a intamplat si in 2016, la Cluj-Napoca.

Cronica de la fata locului: ncrederea, castelul de nisip si aspiratorul de acasa - Mihaela Buzarnescu, nvinsa categoric de Karolina Pliskova

Am incercat inainte de startul partidei sa gasesc unele talismane, tot ce am putut sa gasesc a fost un aspirator al organizatorilor da, neinspirata varianta, aveti dreptate, dar era model fix precum cel de acasa). Mi-am imaginat ca sunt in sufragie si ca se va juca pe undeva dupa regulile mele. Karolina Pliskova a avut insa grija sa risipeasca iluziile, iar castelul de nisip reprezentat de increderea Mihaelei Buzarnescu) s-a deteriorat bucata cu bucata 6-1, 6-4). in urma victoriei, Cehia conduce cu 1-0 in confruntarea cu Romania din sferturile FedCup.

Fed Cup: Cehia - Romania 1-2. Simona Halep, VICTORIE extrem de SPECTACULOASA in fata Karolinei Pliskova, iar fetele noastre sunt la un pas de calificarea in semifinale

Romania conduce Cehia cu 2-1 in Fed Cup, dupa primul meci de duminica. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, la capatul unui meci extrem de spectaculos si epuizant, pe Karolina Pliskova 5 WTA) in trei seturi, cu.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova (de la ora 14:00)

Echipa Romaniei se afla la egalitate cu cea a Cehiei, scor 1-1, inaintea meciurilor din a doua zi din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Simona Halep va juca, de la ora 14:00, impotriva Karolinei Pliskova si va incerca sa le aduca pe tricolore la conducere pentru prima oara. Simona are 6-2 in confruntarile directe cu cehoaica, insa Pliskova a castigat singurul meci disputat de cele doua in FedCup in 2016). Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4, 0-0

Echipa Romaniei se afla la egalitate cu cea a Cehiei, scor 1-1, inaintea meciurilor din a doua zi din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Simona Halep va juca, de la ora 14:10, impotriva Karolinei Pliskova si va incerca sa le aduca pe tricolore la conducere pentru prima oara. Simona are 6-2 in confruntarile directe cu cehoaica, insa Pliskova a castigat singurul meci disputat de cele doua in FedCup in 2016). Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4, 5-6

Echipa Romaniei se afla la egalitate cu cea a Cehiei, scor 1-1, inaintea meciurilor din a doua zi din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Simona Halep va juca, de la ora 14:10, impotriva Karolinei Pliskova si va incerca sa le aduca pe tricolore la conducere pentru prima oara. Simona are 6-2 in confruntarile directe cu cehoaica, insa Pliskova a castigat singurul meci disputat de cele doua in FedCup in 2016). Partida va fi transmisa in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, despre duelul cu Cehia: n 2016 am fost foarte aproape sa le nvingem. Cred ca exista o sansa n plus acum

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, despre duelul cu Cehia din sferturile FedCup 9-10 februarie). Numarul 3 WTA considera ca echipa Romaniei a fost aproape de o victorie in fata cehoaicelor in 2016, precizand ca de data aceasta exista o sansa in plus pentru tricolore.

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4/ Romnia, la o singura victorie distanta de semifinalele FedCup

Simona Halep a adus al doilea punct al Romaniei in confruntarea cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Simona a invins-o pe Karolina Pliskova dupa un meci maraton, de doua ore si 37 de minute, scor 6-4, 5-7, 6-4. Romania se poate impune dupa meciul urmator, cand Mihaela Buzarnescu o va intalni, cel mai probabil, pe Katerina Siniakova invinsa sambata de Halep). A doua partida de duminica va fi transmisa in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Federatia Franceza de Tenis: Romania a reusit sa invinga Cehia; Simona Halep va fi adversara frantuzoaicelor

Romania a reusit performanta de a invinge Cehia, iar Simona Halep va fi adversara frantuzoaicelor, a scris Federatia Franceza de Tenis. Semifinala se va disputa in Franta, la 20 si 21 aprilie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2993 seconds )