Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Adevărul Adevărul,
Nu era fericita! Motivul pentru care Naomi Osaka s-a despartit de cel mai bun antrenor al anului trecut

Naomi Osaka s-a despartit de antrenorul german Sasha Bajin, cel care a ajutat-o sa urce pe primul loc in lume si sa castige doua Grand Slamuri. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care stresul te poate imbolnavi

Din fericire majoritatea dintre noi nu ne confruntam cu situatii care ne pun viata in pericol prea des. Cu toate acestea, avem parte in continuare de stres, care poate deveni cronic din cauza unei situatii care se.

Motivul pentru carepersoanele religioase sunt mai fericite decat cele care nu au religie

O cercetare a expertilor de la Pew Research Center a inclus analiza unor date de chestionar care provin din cateva zeci de tari, in care se compara stilurile de viata ale oamenilor religiosi si ale celor.

Naomi Osaka, despre despartirea de antrenorul sau: Nu a fost o problema financiara. Nu vreau sa pun succesul deasupra fericirii mele

La inceputul acestei saptamani, Naomi Osaka a anuntat, in mod surprinzator, incetarea colaborarii cu antrenorul Sascha Bajin, alaturi de care a castigat doua turnee de Grand Slam consecutive si a urcat pe cea mai inalta treapta a ierarhiei mondiale. Nipona a vorbit despre despartirea de tehnicianul german, precizand ca nu a fost nicio problema de ordin financiar la mijloc. Cel mai important lucru este ca nu vreau sa pun succesul deasupra fericirii mele. Daca nu sunt fericita in jurul anumitor persoane, nu ma voi tortura singura, a spus liderul mondial.

FOTOGALERIE Caruselul schimbarilor de antrenori de la vrful ierarhiei WTA - Simona Halep, Naomi Osaka, Angelique Kerber, Venus Williams, Sloane Stephens si Madison Keys si-au schimbat sfatuitorii

In ultimele luni, circuitul WTA a avut parte de multe schimbari de antrenori la varful ierarhiei, Simona Halep, Naomi Osaka, Angelique Kerber si Sloane Stephens fiind doar cateva dintre sportivele care si-au schimbat sfatuitorii. Intra in material pentru a vedea cele mai importante schimbari din circuitul profesionist feminin.

Naomi Osaka invinsa in primul meci dupa castigarea Australian Open. Cat poate recupera Simona Halep

Lidera mondiala a momentului, japoneza Naomi Osaka a fost invinsa, marti, in turul 2 al turneului de la Dubai.

WTA Dubai: Naomi Osaka, nvinsa de Kristina Mladenovic (67 WTA) nca din turul secund

Inconstanta Kristina Mladenovic 67 WTA) a reusit o partida mare in fata liderului mondial, Naomi Osaka, in turul secund al turneului de la Dubai, si s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3.

Margherita de la Clejani, UMILITA in ultimul hal: Imaginea INTERZISA pentru care a jurat razbunare!

Umilinta maxima pentru Margherita de la Clejani, care a fost in urma cu cateva luni tinta multor rautati din cauza operatiilor estetice pe care si le-a facut. Andrei Duban a facut publica o poza cu brunet.

Noul Cod rutier bulverseaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Noul Cod rutier aduce amenzi colosale! Posesorii de autovehicule care au lipite pe geamuri diverse accesorii care pot reduce vizibilitatea conducatorului auto risca amenzi de pana la 3. 000 de lei. Legislatia.

Adevaratul motiv pentru care Cristina Ich a mers acasa la fostul iubit, Piturca JR. Rasturnare de situatie! Ce s-a intamplat, de fapt

Cristina Ichs-a confruntat in ultimele zile cu o situatie la care nicicand nu s-a asteptat! Frumoasa satena a fost prinsa intr-un joc a carui explicatie a aflat-o in exclusivitate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )