Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, prima reactie dupa meciul cu Pliskova: A fost ca o finala de Grand Slam Reverenta pentru fanii din tribune

Adevărul Adevărul,
Halep, prima reactie dupa meciul cu Pliskova: A fost ca o finala de Grand Slam Reverenta pentru fanii din tribune

Simona Halep a vorbit imediat dupa victoria entuziasmanta de la Ostrava, obtinuta in fata Karolinei Pliskova, succes prin a care a adus Romaniei al doilea punct in infruntarea cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale I din FedCup. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prima reactie dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-au dorit foarte mult sa castig. Am incercat sa ma apar foarte bine

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa respingere. ii face plangere penala lui Iohannis

Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Iohannis a anuntat respingerea numirii ei in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pe motiv ca nu are pregatirea.

Prima reactie a lui Cristi Borcea dupa ce a aflat ca se intoarce la inchisoare: Copiii mei, copiii mei

Au aparut si detalii referitoare la prima reactie pe care a avut-o Cristi Borcea, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul retrocedarilor plajelor din Mamaia.

HARTA gripei n Romnia: 30 de decese nregistrate n prima saptamna dupa declararea epidemiei. Activitatea gripala, pe trend crescator

30 de decese cauzate de gripa s-au inregistrat in Romania in prima saptamana dupa declararea epidemiei, ducand numarul total al victimelor la 91, si peste 360 de noi cazuri de imbolnaviri. Activitatea gripala a avut un trend crescator, a evoluat cu intensitate inalta, cu extindere nationala in prima saptamana dupa declararea epidemiei, potrivit specialistilor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

UPDATE HARTA gripei n Romnia: 32 de decese nregistrate n prima saptamna dupa declararea epidemiei. Activitatea gripala, pe trend crescator

32 de decese cauzate de gripa s-au inregistrat in Romania in prima saptamana dupa declararea epidemiei, ducand numarul total al victimelor la 93, si peste 360 de noi cazuri de imbolnaviri. Activitatea gripala a avut un trend crescator, a evoluat cu intensitate inalta, cu extindere nationala in prima saptamana dupa declararea epidemiei, potrivit specialistilor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

VIDEO De pus n rama: Reactia echipei noastre imediat dupa mingea de meci - Simona Halep, prima care a sarit n teren

Bucuria victoriei nu se compara cu nimic, indiferent cat suferit pana ai ajuns acolo. Monica Niculescu si Irina Begu au adus punctul fericirei, iar Romania a trecut de Cehia 3-2), chiar la ea acasa. Finalul de meci a fost unul dramatic, cu multa tensiune, iar reactia de la punctul castigator este memorabila. Simona Halep si restul echipei au sarit sa le imbratiseze pe fetele care au dus Romania in semifinalele FedCup duel cu Franta).

Prima reactie din PSD dupa respingerea Olgutei Vasilescu. Cum vor social-democratii sa transeze conflictul cu Iohannis

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea PSD), a declarat joi, ca Guvernul ar trebui sa sesizeze Curtea Constitutionala dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins numirea Liei Olguta Vasilescu la ministerul Dezvoltarii.

Mihaela Buzarnescu, dupa ce a fost invinsa de Katerina Siniakova: Nu am ce sa-mi reprosez

Mihaela Buzarnescu 30 de ani, 29 WTA) a declarat, dupa ce a fost invinsa de Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-2, ca nu are nimic sa-si reproseze. A fost ceva presiune, am inceput foarte bine si am.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )